ΠΣ Στ. Ελλάδας: Σταμάτησε πριν ξεκινήσει από τους «Αγανακτισμένους»

Πριν καλά καλά ξεκινήσει, σταμάτησε. Ο λόγος για τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που διεκόπη -αρχικά για περίπου μισή ώρα- από τον πρόεδρο του Δημήτρη Τιμπλαλέξη, μπροστά στη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και το εκρηκτικό κλίμα οι «Αγανακτισμένοι» της Χαλκίδας, πόλη όπου και συνεδρίαζε.

Οι «Αγανακτισμένοι» εισέβαλαν στη συνεδρίαση, ζητώντας να εκδοθεί από το ΠΣ ψήφισμα κατά του Μνημονίου και των μέτρων. Μέσα στην αίθουσα βρέθηκαν και συμβασιούχοι του Δήμου Μεσσαπίων, όπως επίσης και καθηγητές Ξένων Γλωσσών, που διαμαρτύρονται για την κατάργηση της 2ης ξένης γλώσσας.
«Μα καλά, δεν υπάρχει Αστυνομία εδώ;»
Ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, βλέποντας την όλη κατάσταση, έχασε την ψυχραιμία του και είπε στον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά: «Μα καλά, δεν υπάρχει Αστυνομία εδώ;»
Οι «Αγανακτισμένοι», ακούγοντάς τον, διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα το κλίμα να οξυνθεί περισσότερο.
Όπως ήταν φυσικό, η συνεδρίαση του ΠΣ αναβλήθηκε οριστικά, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πού και πότε θα συνεχιστεί.
Η ανακοίνωση του προέδρου του ΠΣ Στερεάς Ελλάδας
«Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στις 27/06/2011 στη Χαλκίδα, ομάδα πολιτών κατέλαβε την αίθουσα και επεδίωξε να διαμορφώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της συζήτησης, με ύβρεις και απειλές.
»Παρά το γεγονός ότι το ΠΣ αποδέχτηκε να συζητηθούν τα θέματά τους στο τέλος της ημερήσιας διάταξης, η ομάδα πολιτών δημιούργησε συνθήκες που δεν επέτρεπαν την ομαλή διεξαγωγή συζήτησης.
»Κατόπιν τούτου, το ΠΣ αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίασης».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget