Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

Απάτη με ανταλλακτικά μέσω διαδικτύου

Την εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος 54χρονου ημεδαπού, πέτυχαν άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προχωρώντας στη σύλληψη ενός 43χρονου.Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 54χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο συλληφθείς, σχετικά με πώληση ανταλλακτικού αυτοκινήτου, και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 43χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 54χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει σε τραπεζικό του λογαριασμό 70 ευρώ για την αγορά του ανταλλακτικού, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

εξιχνίαση απάτης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget