Οι ουρές στις τράπεζες !!!

Απορώ γιατί η χθεσινή εικόνα στις τράπεζες εντυπωσίασε κάποιους. Δεν το περίμεναν όλοι οι αρμόδιοι; Δε γνωρίζουν ότι κάθε τέλος του μήνα γίνονται τα ίδια; Ότι οι ηλικιωμένοι είναι δύσκολο να αλλάξουν συνήθειες;Και βέβαια τα γνώριζαν.
Οι τράπεζες αλήθεια και ειδικότερα οι διοικήσεις τους τι έκαναν για αυτό; Ποιον ενημέρωσαν, ποια προληπτικά μέτρα πήραν ή ζήτησαν, τι έκαναν για να μην υπάρχει συνωστισμός κυρίως από ηλικιωμένους;
Εκ του αποτελέσματος η απάντηση είναι προφανής.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα ανακαλύψουν και να επιβάλουν μέχρι και προκλητικές χρεώσεις σε συναλλαγές και πώς να μειώσουν το απλό υπαλληλικό προσωπικό προς χάριν των χρυσοπληρωμένων υψηλά ιστάμενων.
Όσο για την εξυπηρέτηση; Ανύπαρκτη και απαράδεκτη. Όχι μόνο με την εικόνα στα καταστήματα, λόγω κωρονοϊού και ειδικά στο τέλος τους μήνα που θα έπρεπε να υπήρχε καλύτερη προετοιμασία από πλευράς διοικήσεων.
Τα ίδιο ισχύει και με τα εναλλακτικά δίκτυα που θα περίμενε κανείς να δούλευαν καλύτερα, εκεί να είχαν εστιάσει, αφού πρέπει να κάνουμε συναλλαγές από το σπίτι.
Στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση η αναμονή είναι ατελείωτη στο σημείο που λες καλύτερα πάω στο κατάστημα με όλη την προετοιμασία που χρειάζεται (χαρτί - μήνυμα) αντί να περιμένω.
Οι τράπεζες έχουν όμως και ευθύνες. Ας μην ξεχνούν ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι, ανάμεσά τους και αυτοί που ήταν στις ουρές, έχουν δώσει δις. για να σταθούν όρθιες και να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους τα υψηλά κλιμάκια.
Ας λείψουν λοιπόν οι προκλητικές πολιτικές από την πλευρά τους.

Του Θωμά Κιούση



Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget