ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τραμπάκουλος Ηλίας και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κόρδατζης συναντήθηκαν στις 19 Φεβρουαρίου με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας κ. Αντώνη Αγάτσα.
Ο κ. Αγάτσας αναφέρθηκε στην ανοδική λειτουργία του νοσοκομείου και στην στελέχωσή του με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Τονίστηκε η γραφειοκρατία που δημιουργεί καθυστερήσεις σε προσλήψεις και στον στόχο να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα ο αξονικός τομογράφος και το μικροβιολογικό τμήμα. Αναφέρθηκε στην έναρξη- έστω και με μικρά βήματα- του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ).Στάθηκε, ιδιαίτερα, στην καθημερινή 24ωρη εφημερία στο χειρουργικό, παθολογικό και καρδιολογικό τμήμα γεγονός που ήταν και ένας από τους στόχους του όταν ανέλαβε τη διοίκηση του νοσοκομείου.
Από την πλευρά μας επισημάναμε την ανάγκη στελέχωσής του με περισσότερους γιατρούς και άλλων ειδικοτήτων με σκοπό την καλύτερη προσφορά υπηρεσιών υγείας στους δημότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Θηβαίων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκδήλωσης που θα διοργανώσει τον Μάρτιο η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για την ΤΟΜΥ, το Κέντρο Υγείας, την Δευτεροβάθμια φροντίδα, τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, τα περιφερειακά ιατρεία και τους αγροτικούς γιατρούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget