Εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών των επαρχιών Θηβών και Αυλίδος στην πόλη της Θήβας


 Την Τρίτη το απόγευμα 30 Ιανουαρίου ε.έ., ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε στη Θήβα εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας προς τιμήν των εκπαιδευτικών των επαρχιών Θηβών και Αυλίδος.
 Στον παλαιό Ναό του Αγίου Νικολάου της ενορίας Αγίου Νικολάου και Ρούφου Θηβών τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, πλαισιουμένου από τους ιερείς της πόλεως των Θηβών και με την συμμετοχή εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε εγκάρδια τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους στα παιδιά μας και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη στο λειτούργημά τους.
 Στη συνέχεια στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο του Ναού πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον ελλογιμώτατο κ. Αλέξανδρο Κατσιάρα, Θεoλόγο Καθηγητή – Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα: «Τρείς Ιεράρχες και γνώση». Ο κ. Κατσιάρας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αξία του προσώπου μέσα από τους Τρείς Ιεράρχες και εν συνεχεία ακολούθησε συζήτηση με τον ομιλητή επί του θέματος.
 Κατόπιν ακολούθησε κέρασμα προς τους εκπαιδευτικούς και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους εκπαιδευτικούς.


Εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget