Κ. Μπακογιάννης: «Εχω κάνει μπάφο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει Πρωθυπουργός» (video)

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στον τσολιά της «Ελληνοφρένειας» και δήλωσε σίγουρος πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει Πρωθυπουργός. Τι είπε για το μπάφο και τα φαγητά της Ντόρας. Στον τσολιά της Ελληνοφρένειας εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τις πρώτες ημέρες με τον νεογέννητο γιο του.
 Πώς είναι η ζωή με το μωρό το καινούριο;
 «Με λιγότερο ύπνο θα έλεγα.»
Η γυναίκα σου η Σία Κοσιώνη τι νανουρίσματα του λέει για να κοιμηθεί; Δελτία ειδήσεων και τέτοια ή αυτά που ξέρουμε όλοι;
 «Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια ανησυχία για αυτό το παιδί. Επειδή τον είχε η Σία στην κοιλιά για όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί! Κανονικά τι σου λένε οι ειδικοί; Σου λένε να παίζεις κλασική μουσική στα παιδιά, να τα χαλαρώνεις και ξαφνικά το παιδί ακούει για το μνημόνιο νούμερο 58. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε μπροστά μας.»
 Ο Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε πως έχει κάνει μπάφο και δηλώνει σίγουρος πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει Πρωθυπουργός και μάλιστα καλός Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:
 Έχεις κάνει μπάφο;
 Ναι. Ναι, λοιπόν, είναι αλήθεια! Έχω αισθανθεί την ανάγκη να κάνω μερικές φορές στα οικογενειακά τραπέζια, αλλά δεν το έχω κάνει.
 Αν συναντούσες τον Έκτορα Κουφοντίνα τι θα του έλεγες;
 Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ αυτή τη στιγμή.
 Για την άδεια του Κουφοντίνα;
 Εμένα αυτό με εξοργίζει σε όλα τα επίπεδα. Με εξοργίζει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι κατά συρροή δολοφόνος, που έχει εν ψυχρώ δολοφονήσει 11 ανθρώπους, που αποφάσισε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, με ξεπερνά. Όταν ο πατέρας σου έχει φάει τόσες σφαίρες, πίστεψέ με, η βία είναι με τα όπλα και τις σφαίρες.
 Δείτε τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη:

Κ. Μπακογιάννης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget