Χωρίς προβλήματα η κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας

Ο παγετός είναι το σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από πεζούς και οδηγούς.
Το περισσότερο χιόνι έπεσε στο δρόμο προς Δομοκό, όπου χιονίζει και αυτή την ώρα. Η κυκλοφορία από το 8ο χλμ έως το 16ο γίνεται μόνο με αλυσίδες, ενώ ενεργούν συνεχώς αλατιέρες και μηχανήματα της Περιφέρειας. Η τροχαία είναι στο πόδι και σταματάει τα φορτηγά τα οποία δεν έχουν αλυσίδες.
 Διακοπή κυκλοφορίας των φορτηγών είχαμε και τη νύχτα στην εθνική οδό, όπου κατά διαστήματα στο Μαρτίνο και στους Αγίους Θεοδώρους, είχε έντονη χιονόπτωση. Αυτήν την ώρα η κυκλοφορία γίνεται κανονικά χωρίς προβλήματα σε όλη τη ΠΑΘΕ.
 Χιόνι έπεσε προς Μπράλο και προς Καρπενήσι, χωρίς όμως να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία, που μέχρι και αυτή την ώρα διεξάγεται ομαλά. Η Περιφέρεια Στερεάς έχει βγάλει στους δρόμους εθνικούς και επαρχιακούς, όλα τα μηχανήματά της και κάνει παρεμβάσεις όπου χρειαστεί.
 Τη νύχτα είχαμε ασθενή χιονόπτωση και στα βόρεια προάστια της Λαμίας, όπου ο Δήμος χρειάστηκε να επέμβει ρίχνοντας αλάτι στους δρόμους, για να μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς πρόβλημα το πρωί τα αυτοκίνητα. Τα μηχανήματα του Δήμου Λαμίεων χρειάστηκε να επέμβουν σε πολλές κοινότητες στην περιοχή της Υπάτης, άλλα και γύρω από τη Λαμία.
 Αυτή την ώρα έχουμε ασθενή χιονόπτωση και μέσα στην πόλη της Λαμίας. Επειδή ο υδράργυρος είναι κάτω από το μηδέν, θα το πιάνει αμέσως στο δρόμο και θέλει μεγάλη προσοχή.
 Επειδή θα υπάρχει παγετός το Σαββατοκύριακο και μέχρι την Τετάρτη, οι δημότες μπορούν να προμηθεύονται αλάτι από το Δήμο για να το χρησιμοποιήσουν στα σκαλιά και τα πεζοδρόμια, έξω από το σπίτι τους, ώστε να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο ατυχήματος.
 Επίσης λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες, για όπου υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να παρέμβει ο Δήμος μέσα στην πόλη ή στις κοινότητες, να τηλεφωνούν στο Γραφείο Κίνησης του Δήμου Λαμιέων, 22310 22202.
 Τη νύχτα ο υδράργυρος στην πόλη της Λαμίας έπεσε στους -6, ενώ αυτήν ώρα είναι στους -2, ενώ η αίσθηση του ψύχους είναι ακόμη μεγαλύτερη.
 Επειδή ο παγετός θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ο Δήμος έχει φροντίσει, για όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν, να παραμείνει ανοικτή η θερμαινόμενη αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ Λαμίας, στο κέντρο της πόλης (Αντιγόνης και Ομήρου, 22310 22611).

κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget