Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας '' Παιδικές χαρές….. για εργολάβους ''

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκε η μελέτη του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΗΒΑΣ» προϋπολογισμού δαπάνης 147.252,00 €. Η μελέτη αυτή αφορά για δυο παιδικές χαρές:
 1.Παιδική χαρά στο αναψυκτήριο Πούρος (επιφάνειας 271,39m2).
 2.Παιδική χαρά στη πλατεία Κοντίτο (επιφάνειας 326,11m2)
 Στην μελέτη περιλαμβάνεται για την παιδική χαρά του Πούρου ένας κυρίως διάδρομος που διαμορφώνεται από κυβόλιθους σε χρώματα που θα επιλέξει η υπηρεσία και ο οποίος διαμερισματοποιεί τα όργανα παιχνιδιού από το χώρο παιχνιδιού που είναι κατασκευασμένος από ποταμίσια άμμο . Το δάπεδο των οργάνων διαμορφώνεται από ελαστικά πλακίδια. Τοποθετείται, απλό συγκρότημα με τσουλήθρα, ξύλινη κούνια δύο θέσεων νηπίων, ξύλινη τραμπάλα δύο ατόμων, παιχνίδι ελατηρίου. Προβλέπονται χώροι στάσης -παγκάκια και απορριμματοδέκτες. Για την παιδική χαρά στο Κοντίτο, ένα συγκρότημα με τσουλήθρες και αναρριχητική δραστηριότητα, ξύλινη κούνια δύο θέσεων νηπίων, ξύλινη κούνια δύο θέσεων παιδιών, παιχνίδι ελατηρίου .Τοποθετείται περίφραξη με θύρα εισόδου σύμφωνα με τις προδιαγραφές, δοχεία απορριμμάτων και παγκάκια.
 Το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας θεωρεί ότι το ποσό αυτής της μελέτης κοντά στις 150.000 ευρώ για τις δυο αυτές παιδικές χαρές είναι υπερβολικά υψηλό εάν λάβουμε υπ΄ όψη την περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε και μας επιβάλλει να διαχειριζόμαστε τους διαθέσιμους πόρους του Δήμου με περισσότερο οικονομία και σύνεση. Πιστεύουμε ότι με το ποσό αυτό θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερες παιδικές χαρές και σε άλλες συνοικίες της πόλης.

Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget