Θήβα - Με βροχή η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου(video)

 Με βροχή πραγματοποιηθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Θήβα, παρουσία παρουσία του ΓΓ Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και βουλευτών του Νομού Βοιωτίας. Οι μαθητές δεν πτοήθηκαν από την βροχόπτωση και τίμησαν την Επέτειο της Επανάστασης των Ελλήνων υπό το χειροκρότημα των γονέων τους.
Ολόκληρος ο Ελληνισμός γιορτάζει και φέτος με εθνική υπερηφάνεια την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.Τιμάμε τη μέρα αυτή, γιατί αποτέλεσε την αφετηρία, το ηρωικό ξεκίνημα του αδούλωτου λαού μας για ν' ανοίξει το δρόμο για την εθνική του αποκατάσταση. Τιμούμε τους ήρωες της επανάστασης του 1821.
Παρά το βροχερό καιρό καμαρώσαμε και φέτος τα παιδιά μας.
Ο κ. Δήμαρχος μετά το πέρας των εκδηλώσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 “Η 25η Μαρτίου είναι διπλή εορτή για τους Έλληνες και την Ορθοδοξία, αφ' ενός ημέρα εθνικής μνήμης, αφ' ετέρου ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, μια μεγάλη θρησκευτική εορτή. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην παρέλαση που αψήφισαν τις καιρικές συνθήκες, αποτίοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες της Επανάστασης του 1821, που έδωσαν τη ζωή τους, ώστε η πατρίδα μας να είναι μια ελεύθερη χώρα. Χρόνια Πολλά με υγεία και ομόνοια”.









Θήβα,παρελαση

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget