ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΗΒΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ (Μ.Ε.Α.)

ΟΧΙ άλλη περιβαλλοντική επιβάρυνση στην περιοχή μας.ΝΑΙ στην ελαχιστοποίηση των απορριμάτων με την Διαλογή στην πηγή, την επαναχρησιμοποίηση, την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση.ΟΧΙ στην μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων απορριμάτων στην Θήβα απο άλλες περιοχές (κέντρο υποδοχής σύμμεικτων απορριμάτων όλης της περιφέρειας).
ΝΑΙ στην συνέχιση της ανάκτησης σε μιά αποκεντρωμένη μονάδα μικρής κλίμακας αυτοδιαχειριζόμενη από τον Δήμο και τους πολίτες, μικρού κόστους κατασκευής και λειτουργίας.
ΟΧΙ στον αποκλεισμό του Δήμου και των πολιτών απο τα κέντρα λήψης των αποφάσεων για την διαχείριση των απορριμάτων.ΝΑΙ στην σύσταση απο τον Δήμο δικού μας φορέα διαχείρισης ώστε να διαχειριζόμαστε μόνον τα δικά μας απορρίματα και να λαμβάνουμε εμείς αποφάσεις για εμάς.
ΟΧΙ στην εμπορευματοποίηση των απορριμάτων και την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων σε βάρος του πολίτη.ΝΑΙ στην σημαντική μείωση του κόστους διαχείρισης και της μείωσης των Δημοτικών τελών.ΟΧΙ στην σχεδιαζόμενη οικονομική επιβάρυνση των πολιτών και του προϋπολογισμού του Δήμου.ΝΑΙ στον κοινωνικό έλεγχο και συμμετοχή σε όλη την διαδικασία της διαχείρισης.ΟΧΙ στην συμμετοχή του Δήμου στον μη νόμιμο Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α. (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων).ΝΑΙ στην προστασία του ήδη επιβαρυμένου περιβάλλοντος της περιοχής μας.

Θήβα,τοπικά νέα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget