Αρχιεπίσκοπος: Να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε ότι έχουμε χάσει

«Να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε ότι έχουμε χάσει» δήλωσε στον 89,5 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την Δοξολογία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
 Στην Δοξολογία παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωποι των Ορθοδόξων Εκκλησιών στην Ελλάδα, αλλά και εκπρόσωποι άλλων δογμάτων και Εκκλησιών, Αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, πολιτευτές, διπλωμάτες, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
 Ο Αρχιεπίσκοπος μετά τη Δοξολογία μιλώντας στον 89,5 και στον Μάκη Αδαμόπουλο τόνισε: «Στις ημέρες και στις δυσκολίες που ζούμε και αντιμετωπίζουμε, γιορτές όπως η σημερινή, η εορτή της 25ης Μαρτίου, που είναι διπλή εορτή και για την πατρίδα και για την Εκκλησία, είναι οάσεις. Και τέτοιες οάσεις έχουμε πολύ ανάγκη σήμερα. Να ευχηθούμε όλοι οι Έλληνες να βυθιστούμε στην έννοια της σημερινής εορτής και να προσπαθήσουμε ότι έχουμε χάσει να το αποκτήσουμε ξανά».

Θήβα,ειδήσεις

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget