Αγρότες του μπλόκου της Θήβας προς Φ. Παπαθωμά! Κόμματα δεν υπάρχουν σε αυτόν τον Αγώνα

Οι δηλώσεις σας φέρνουν σε δύσκολη θέση όλους τους Αγωνιστές.
Στον σκληρό αγώνα που δίνουμε για τα προβλήματα του Αγροτικού Κλάδου, πάντοτε είναι ευπρόσδεκτα όλα τα άτομα που ηγούνται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να μας δηλώσουν την στήριξη τους.
 Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο μπλόκο μας η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φανή Παπαθωμά και ορισμένοι αγανακτισμένοι αγρότες ανέβασαν τους τόνους για την ελλιπή και αδιάφορη στάση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο θέμα του Ασωπού και στην άδικη δυσφήμιση, που δέχονται τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας, διότι η Περιφέρεια έχει όλες τις αναλύσεις και όλα τα τεστ που έγιναν και γνωρίζει πολύ καλά ότι όλα τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής είναι κατάλληλα προς βρώση.
 Παρόλα αυτά, επουδενί πήρε θέση στα αρνητικά σχόλια και τις συκοφαντίες, που αναρτώνται τακτικά στο διαδίκτυο και σε διάφορα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 Δυσαρεστημένη η κ. Παπαθωμά από την στάση αυτή στο πρόσωπό της προέβη στον ανυπόστατο χαρακτηρισμό των αγροτών, ως υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.
 Η δήλωση αυτή της κ. Παπαθωμά ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη και κάθε άλλο παρά συμπαράσταση δηλώνει.
 Κόμματα δεν υπάρχουν σε αυτόν τον Αγώνα και οι δηλώσεις αυτές φέρνουν σε δύσκολη θέση όλους τους Αγωνιστές.
 ΟΙ αγρότες βρίσκονται στους δρόμους για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους στα άδικα μέτρα και όχι για να κάνουν αντιπολίτευση.
 Παρακαλούμε, όσοι δηλώνετε συμπαραστάτες μας, μην διαστρεβλώνετε τον τίμιο αγώνα μας.Ομάδα Αγροτών του μπλόκου της Θήβας στο 90 χλμ.


Θήβα τοπικά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget