Β. Αποστόλου: Δεν μπορούμε να πάρουμε όλα τα μέτρα πίσω

Να προσέλθουν στον διάλογο με τον πρωθυπουργό με συγκεκριμένες προτάσεις κάλεσε τους αγρότες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ ζήτησε να αναλογιστούν τι τους περιμένει αν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία.
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια συμφωνία που δημιουργεί δυσκολίες και αυτές τις δυσκολίες πρέπει να τις υπηρετήσουμε, είπε ο κ. Αποστόλου για προσθέσει: «είναι όμως διαχειρίσιμες».
 Υποστήριξε ότι δεν μπορεί οι αγρότες να ζητούν «να πάρει πίσω όλα τα μέτρα η κυβέρνηση» την ώρα που υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Επανέλαβε ότι το φορολογικό των αγροτών δεν είναι μέσα στην πρώτη αξιολόγηση. «Δεν υπάρχει ούτε νομοσχέδιο φορολογικό ούτε ασφαλιστικό, αλλά υπάρχει μια συμφωνία που λέει “λύστε το ασφαλιστικό για να πάμε παραπέρα”. Ανοιχτά είναι όλα στη διαπραγμάτευση. Και θα τα δούμε» σημείωσε.
 Αγρότες από διάφορα χωριά του νομού Τρικάλων, αναμένεται σήμερα να ενισχύσουν το μπλόκο της Νίκαιας, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η ‘Ανοιξη» Απόστολος Θωμόπουλος.
 Ο ίδιος υποστήριξε πως ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση τρακτέρ στο κόμβο της Νίκαιας, με αποτέλεσμα, όπως σημείωσε, να καταστεί ως ένα από τα πιο ισχυρά μπλόκα που έχουν στηθεί ποτέ σε αγροτική κινητοποίηση τα τελευταία χρόνια.

Θήβα πολιτική

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget