Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς – ολοήμερο κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Συνάδελφοι,
Η επιβεβλημένη συμμετοχή μας ως Εμπορικός Σύλλογος στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ των εμπορικών καταστημάτων την ΠΕΜΠΤΗ 4η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, κάτι που δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε ως μέσο διαμαρτυρίας, εκφράζει την αγωνία μας για τους πληττόμενους ασφαλισμένους συναδέλφους μας στον ΟΑΕΕ και για το νέο σχέδιο του ασφαλιστικού,
που μετατρέπει τις εισφορές σε φορολογία επί του εισοδήματος μας από 27% έως 34,5%, (20%+6,95%+7,5%) αρχής γενομένης τον Ιανουάριο του 2017,με δεδομένη την φορολόγηση 26% από το πρώτο ευρώ, την προκαταβολή φόρου 100% και το τέλος επιτηδεύματος.
Πρέπει και η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο. Διεκδικούμε μια εξεύρεση βιώσιμης λύσης που να συνοδεύεται από τεκμηριωμένη πάντα έκθεση οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων που θα αποτελεί ένα σταθερό πλαίσιο όπου θα μπορεί ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας να δραστηριοποιείται.
Ως Δ.Σ καταγγέλλουμε την προσπάθεια κατακερματισμού και την πρόθεση πλήρους αφανισμού της μικρομεσαίας αυτοαπασχολούμενης επιχείρησης που κατ’ ευφημισμό αποτελούσε την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και πάντα τον εύκολο στόχο για υπερφορολόγηση.
Στηρίζουμε την προσπάθεια για μη κατάρρευση του ασφαλιστικού φορέα που θα προκαλέσει επιπλέον μείωση των 3 εκ. ήδη μειωμένων 6 φορές κύριων συντάξεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική κινητοποίηση-συγκέντρωση την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στον Πεζόδρομο (Άγαλμα Μπουφίδη) με δεδομένη την παρουσία των επιστημονικών και επαγγελματικών κλάδων και του συνόλου των παραγωγικών φορέων να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Θήβα ειδήσεις εργασία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget