Οι δωρεές που έγιναν σε Συναυλία της ΑΛΚΗΣΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, στο Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης παραδίδονται στην ΦΛΟΓΑ, για τα παιδιά με καρκίνο



Η «Φλόγα», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια,με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12.30 μ.μ.στο «Σπίτι» των Παιδιών (Αιγίου 6-8, Γουδή), στην τελετή απονομής δωρεών που συγκεντρώθηκαν από τη συναυλία Sound Colors from Greece με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2014, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Η συναυλία διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών, ως παράλληλη πολιτιστική εκδήλωση της 58ης Συνόδου της Επιτροπής του Ο.Η.Ε. για το Καθεστώς των Γυναικών και με αποκλειστικό χορηγό την Alma Bank.
 Η απονομή δωρεών θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, κ.Βάσω Κόλλια, την εκπρόσωπο της ALMA Bank κ. Ματίνα Βαλιώτη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
 Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος του Saint Demetrios Astoria School, κ.Νικόλαος Ανδριώτης. Μετά την παράδοση των δωρεών, θα ακολουθήσει γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά της Φλόγας καθώς επίσης θα υπάρξει διάλογος σχετικά με τις νέες δράσεις του Συλλόγου και με γεγονότα που αφορούν τη σημερινή πραγματικότητα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Φλόγα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget