Success story 2 (ΑΠΟ Πιτσιρίκο)



Δεύτερο κοινωνικό μέρισμα θα μοιράσει η κυβέρνηση μετά την κατάσχεση δύο και πλέον τόνων ηρωίνης σε Φιλοθέη και Κορωπί. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για την μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει κατασχεθεί παγκοσμίως και μαζί με την πρωτοφανής μείωση του ελλείμματος της χώρας αποτελούν τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες της Ελλάδας μετά την νίκη της Παπαρίζου στην Eurovision το 2005.

 Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγω για ένα σημαντικό έσοδο των δημοσίων ταμείων από την πώληση των ναρκωτικών και έδωσε εντολή στο ΤΑΙΠΕΔ να εκδώσει μελέτη αξιοποίησης τους.
 Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι το ηρωινικό πλεόνασμα θα δοθεί βάσει γεωγραφικών κριτηρίων, αφού περιοχές, όπως η Καλαμάτα και η Κρήτη, πλεονεκτούν σε παραγωγή ναρκωτικών σε βάρος της υπόλοιπης Ελλάδας.
 Η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε λόγο για σκάνδαλο με την τιμή πώλησης της ηρωίνης, αφού οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν να πωλείται έως και 60% κάτω από την χρηματιστηριακή της αξία.
 Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέθεσε αίτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής στη βουλή με κατηγορίες εναντίον του υπουργού Οικονομικών και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ζητώντας παράλληλα η ηρωίνη να μοιραστεί ως έχει σε όλους τους Έλληνες βάσει της απλής αναλογικής.
 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την εθνική προσπάθεια και την υγεία των πολιτών μιας και η απευθείας κατανάλωση ηρωίνης προκαλεί δυσκοιλιότητα.
 Τέλος ο υπουργός Ναυτιλίας απαντώντας σε δημοσιεύματα που τον φέρουν να χαριεντίζεται με μεσήλικες ηθοποιούς απάντησε πως στόχος του είναι η διευκόλυνση του έργου του Λιμενικού μέσω της εισχώρησης σε κοσμικούς κύκλους οπού παρατηρείται μεγάλη ηρωινοδιαφυγή ενώ ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως τον κατηγόρησε ότι παίρνει την δουλειά των αστυνομικών.
 Έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση, Πιτσιρίκο, μόνο που, αντί για ηρωίνη, μιλάνε για ευρώ, πράγματα δηλαδή που ο Έλληνας δεν έχει δει ποτέ…

Σωτήρης

(Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστώ. Να είστε καλά.)

Πιτσιρίκο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget