Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Δήμο Λεβαδαίων και στο Δήμο Θηβαίων



Εκτός του ψηφίσματος αποφασίστηκε:
 Συνέχεια της απεργιακής κατάληψης μέχρι και τη Δευτέρα. Δηλ. όλα τα τμήματα κλειστά
 και κατάληψη του κεντρικού κτηρίου. Τρίτη πρωί νέα Γ.Σ.
 Παρασκευή συγκέντρωση στο δημαρχείο και πορεία στην πόλη 11 π.μ. (μαζί με εργαζ. περιφέρειας κλπ)
 Δράση καθαρισμού γειτονιών Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο με «εθελοντές απεργούς» για την αποσυμφόρηση του μεγάλου όγκου των σκουπιδιών.
 Διερεύνηση δυνατότητας παρουσίας μας στην κεδε τη Δευτέρα (1-2 λεωφορεία)

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 28-11-2012

Καταγγέλλουμε την βία και την τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση στους εργαζόμενους, που αγωνίζονται ενάντια στις διαθεσιμότητες – απολύσεις.

 Καταδικάζουμε την χρησιμοποίηση των ΜΑΤ για να σπάσει η απεργιακή κατάληψη της Δ/νσης Προσωπικού των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στο Ηράκλειο.
 Η κυβέρνηση επιδιώκει να περάσει το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη να υλοποιηθούν τα μέτρα και η πολιτική της δια πυρός και σιδήρου, χρησιμοποιώντας και τους μηχανισμούς καταστολής. Είναι πιθανό να χτυπήσει κι άλλες κινητοποιήσεις ή άλλες εστίες αγώνα.
 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα σε επαγρύπνηση και σε αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να αποτρέψουμε την γενίκευση αυτής της προσπάθειας τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων με εισαγγελείς και ΜΑΤ.
 Απαντάμε με μεγαλύτερη οργάνωση, πείσμα κι αποφασιστικότητα, μπλοκάρουμε μαζικά τα βάρβαρα μέτρα, περιφρουρούμε και δυναμώνουμε τους αγώνες μας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget