Δύο συγκλονιστικές επιστολές από πολύτεκνη μάνα στον πρωθυπουργό



Σας παρακαλώ να ανεβάσετε τις συνημμένες συγκλονιστές κραυγές αγωνίας- δύο επιστολές φωτιά, μιας πολύτεκνης μητέρας (6 παιδιών)- προς τον Πρωθυπουργό.
Η γλώσσα της αλήθειας δυστυχώς πονάει…

1η επιστολή:
Προς: proedros@nd.gr

Με ολο το σεβασμο που εχω στο αξιωμα σας και μεχρι προτινος και στο προσωπο σας αισθανομαι την αναγκη να σας μεταφερω την πληρη απαγοητευση τη δικη μου του συζυγου μου αλλα και των εξι παιδιων μου που βιωνουμε μια τραγικη πραγματικοτητα…..μας κοροιδεψατε κ. προεδρε οτι ταχα θα μας προστατεψτε απο τον εμπαιγμο των προκατοχων σας……μας αναγκαζετε στην ...... οικονομικη εξαθλιωση με τα νεα μετρα που ψηφισατε… Μετρα που εσεις τα βαφτισατε “κοινωνικη δικαιοσυνη” κοψατε τις μεταγγραφες των πολυτεκνων χ ωρις να σας κοστιζουν τιποτα χαριν της ευρυθμης λειτουργιας των πανεπιστημιων….βλεπουμε ποσο ομαλα γινονται τα μαθηματα σ’ολα τα εκπαιδευτικα
ιδρυματα……στην αρχαια σπαρτη εριχναν τα θηλυκα παιδια τους στον καιαδα……..σημερα κ.προεδρε ριχνετε ολοκληρη την πολυτεκνη οικογενεια στο συγχρονο καιαδα της απαξιωσης της αδικιας του αφανισμου……

Αληθεια ποσο συνειδητα μπορει να τα κανατε ολα αυτα ; ποσο δικα σας μπορει να ειναι ολα αυτα; ποσο μπορει να σας εχει αγγιξει η αγωνια του πατερα για το πως θα σπουδασει το παιδι του; πως θα εξασφαλισει τη θερμανση του τις παγωμενες μερεςτου χειμωνα; η αγωνια της μανας για το αν θα φτασει το φαγητο της να θρεψει Οχτω η δεκα στοματα πρωι μεσημερι και βραδυ;;;;η ελλαδα πεθαινει κ.προεδρε…η ελλαδα αυτοκτονει με το οπλο που λεγεται υπογεννητικοτητα…. Και ερχεστε εσεις κ.πρωθυπουργε “το εγγονι της πηνελοπης δελτα” στεκεστε απεναντι στους αιμοδοτες της πατριδας μας τους πολυτεκνους και υπερπολυτεκνους και ριχνετε τη χαριστικη βολη……ακουστε ομως την τελευταια μας επιθυμια. Επειδη βιλλες εχουμε κουνιες ομως δεν εχουμε και εθνος χωρις κουνιες ειναι εθνος χωρις μελλον…..σταματηστε …..σταματηστε τον αφανισμο των ελληνων…δωστε ονειρο και ελπιδα στα παιδια μας που ξενιτευονται….αφηστε μας να χαμογελαμε κατω απο τον καταγαλανο ουρανο μας…μεινετε στην ιστορια οχι σαν “πρωθυπουργος των αυτοκτονιων” αλλα σαν ΕΛΛΗΝΑΣ σαν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ σαν ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ σαν προστατης αληθινος των φτωχων και αδυνατων.

Αποστολή από……

2η επιστολή:

Κ.πρωθυπουργε.
Επικοινωνω και παλι μαζι σας και ισως αυτη τη φορα σταθω πιο τυχερη και ριξτε μια ματια στην κραυγη αγωνιας που βγαζουμε ολοι οι απελπισμενοι πολυτεκνοι….δωσατε σκληρο αγωνα οπωςμας ειπατε και μας ξαναειπατε για να παρετε τη δοση του δανειου για να σωθει η ελλαδα μας. Η ελλαδα με ποιους ελληνες ομως κ.σαμαρα; με αυτους που οδηγειτε στην αυτοκτονια καθημερινα; με αυτους που αναγκαζετε να ψαχνουν για τη τροφη τους στους καδους σκουπιδιων μαζι με καποιους αλλοδαπους; με τα περηφανα γερατεια που τους κοβετε συνταξεις δωρα φαρμακα για να αποδημησουν εις κυριον μια ωρα γρηγοροτερα; η μηπως με τους πολυτεκνους και υπερπολυτεκνους τους τοσο σημαντικους για την υπαρξη του εθνους μας….τους στυλοβατες….τους ηρωες…οπως τους εχετε αποκαλεσει…με αυτους που θα προστατευατε οταν γινοσασταν πρωθυπουργος γιατι τους ειχε αδικησει ενας αλλος πρωθυπουργος κι εσεις δεν το αντεχατε αυτο και θα αποκαθιστουσατε τις αδικιες που εγιναν εις βαρος τους …τι παθατε τωρα κ σαμαρα και γινατε ο τιμωρος τους επειδη εχουν πολλα παιδια; τι ειδους δικαιοσυνη προσπαθειτε να εφαρμοσετε εις βαρος τους; τι σατανικο σχεδιο εκτελειτε εσεις και οι υποτακτικοι σας; ταυτιζετε μωρε τα παιδια με αυτοκινητα; με βιλλες; με κοτερα; τα φορολογειτε σαν την ακινητη περιουσια; κοβετε το επιδομα των πολυτεκνων και επιδοτειτε αυτον που εκτρεφει 4 γαιδουρια με 120 ευρω το μηνα για να μην εξαφανιστει η ρατσα τους;;;; κ.πρωθυπουργε αναμφισβητητα τα παιδια ειναι θησαυρος…. Κι οσοι τα καναμε τα καναμε απο σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη κι απο αγαπη σ’αυτα κι οχι για να πλουτισουμε απο τα πενιχρα επιδοματα του κρατους τα οποια φορο τιμης αποδιδουν περισσοτερο στους πολυτεκνους και δεν λυνουν τα βιοποριστικα τους προβληματα.
Αυτος ο θησαυρος ομως δεν φορολογειται κ. προεδρε…αυτος ο θησαυρος με το κλαμα του στην αρχη με το γελιο του στη συνεχεια με τη μορφωση ττου με τη παιδεια του με την εργασια του αργοτερα θα στηριξει τη ελλαδα μας θα την προστατεψει απο τον εχθρο θα την κανει ξακουστη στα περατα της οικουμενης με τις εφευρεσεις του θα κρατησει το λαβαρο ψηλα και θα φωναξει να ακουστει ως τα περατα οτι “η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει”. Κατω τα χερια απο τα παιδια κ. Πρωθυπουργε.δεν θελουμε αλλους ηρωδες στο τοπο μας…εσεις εχετε το τροπο σας και σπουδαζετε την κορη σας στο εξωτερικο…αφηστε τον ελληνα γονιο να μπορεσει να σπουδασει τα παιδια του στο εσωτερικο. Τα παιδια αυτα θα αναστησουν την Ελλαδα γιατι τωρα ζουμε “τη ζωη εν ταφω”. Οι ελληνες κ. προεδρε θυσιαστηκανν για την πατριδα τους το’21 το “12 το “40….
Τωρα το 2012 η πατριδα με τις ευλογιες σας θυσιαζει τα παιδια της στο βωμο της δικης σας δικαιοσυνης στο βωμο της δικης σας παρανοιας…υποστειλατε την ελληνικη σημαια….αφανιζετε το ελληνικο γενος…παραδιδετε τη σκυταλη του μελλοντος στους αλλοδαπους….μαραζωσατε την ελληνικη κοινωνια….η ελλαδα πεθαινει. Εζησε ενα ενδοξο παρελθον ζει ενα εξευτελιστικο και χυδαιο παρον και θα ζησει ενα τραγικο μελλον. Μπορειτε να ειστε περηφανος.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget