Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει τραμπουκική επίθεση κατά των απεργών στην ΙΝΤΕΡΚΕΜ


Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική και πρακτική της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΕΜ πρώην θυγατρική της ΝΕΟΧΗΜΙΚΗΣ συμφερόντων Λαυρεντιάδη (Χαλκίδα), η οποία την ώρα που έχει αφήσει για 4 μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους χρησιμοποιεί τραμπουκιστικές ενέργειες με στόχο τον εκφοβισμό και την τρομοκράτησή τους. 
 
Σε μια προσπάθεια επίδειξης ισχύος η Διεύθυνση της εταιρίας με τη βοήθεια αγνώστων τραμπούκων επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τους εργάτες που περιφρουρούσαν το εργοστάσιο στο πλαίσιο επίσχεσης εργασίας. 

Το Εργατικό Κέντρο απαιτεί την άμεση απόδοση ευθυνών και καλεί τις αρμόδιες αρχές και τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης να απολογηθεί για αυτές τις απαράδεκτες και πρωτοφανείς συμπεριφορές, αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του απέναντι στους εργαζόμενους. 


Ο αγώνας των εργαζομένων δεν κάμπτεται από τέτοιου είδους ενέργειες, αντιθέτως γιγαντώνεται αφού είναι αγώνας για τη διασφάλιση του δικαιώματος στην εργασία, την αξιοπρέπεια και τη Δημοκρατία.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget