Στη Λιβαδειά ο Βενιζέλος-στη λίστα ο Τόγιας


Στη Λιβαδειά αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Ε. Βενιζέλος. Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του θα οριστικοποιηθεί αύριο Τρίτη.

Αναμένεται ότι θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της περιοχής, ενώ θα πραγματοποιήσει  και ομιλία, κατά πάσα πιθανότητα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου.
  
Το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία επιδιώκει, στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, να δώσει το μήνυμα της ανασυγκρότησης και της επανασυσπείρωσης. Σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσεται και η συμμετοχή του  πρώην βουλευτής Β. Τόγια στη λίστα του κόμματος και στη θέση της Ναυσικάς Γεντίκη. Ο κ. Τόγιας,  στις εκλογές της 6ης Μαΐου, παρά τις πιέσεις που του είχαν ασκηθεί, απείχε από την εκλογική διαδικασία.

 Η συμμετοχή του έχει επίσης στόχο να «κόψει» ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι γνωστό ότι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του στράφηκε στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθά.

Επίσης ο Β. Τόγιας ήταν από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν καταψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο και στη συνέχεια διαγράφηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Επανήλθε λίγες μέρες πριν τις προηγούμενες εκλογές, αλλά δεν ανέλαβε ενεργό ρόλο στη στήριξη του κόμματος.


ΠΗΓΗ http://www.siriosfm.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget