ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ - Απάντηση στο Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ

ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Λ.
 Απαντώντας στο Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ σχετικά με το εργατικό ατύχημα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους «ενδιαφερόμενους» του ΠΑΜΕ, εφόσον ΕΠΕΛΕΞΑΝ να γίνει η ενημέρωση μέσω Τύπου : Το εργατικό ατύχημα έγινε μέσα σε αμπάρι πλοίου που φόρτωνε αλουμίνιο , όπου ο συνάδελφος έπεσε από ύψος.
Τόσο το Λιμενικό, η Αστυνομία, όσο και η Επιθεώρηση Εργασίας έχουν πάρει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και αναμένεται η κατάθεση του συναδέλφου, μόλις είναι σε θέση να καταθέσει.
 Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στο συνάδελφο και για αυτό μπορούν να ενημερωθούν και από την οικογένειά του. Κάναμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να έχει ο συνάδελφος την καλύτερη περίθαλψη και να γίνει άμεσα καλά. Ο κύριος Πελέκης και η κυρία Τάτση προτίμησαν να ενημερωθούν από αλλού και όχι θεσμικά από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.
 Ουδέποτε επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Λ., ούτε με κάποιο άλλο μέλος της πλειοψηφίας για να ενημερωθούν σχετικά, αλλά μετά 10 ημέρες από το ατύχημα, με πρωτοφανή τρόπο μέσω του Τύπου, ζήτησαν έκτακτο Δ.Σ. και προανήγγειλαν Συλλαλητήριο. Μάλιστα έστειλαν επιστολή Ψυχοσάββατο απόγευμα 10 Φλεβάρη ,(ενώ την Τρίτη 13 Φλεβάρη έχουμε τακτικό Δ.Σ.).
 Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς είναι δίπλα στον συνάδελφο για ότι χρειαστεί τόσο σε θέματα υγείας, όσο και δικαστικά .
 Υ.Γ. Τα υπόλοιπα και όποια απορία έχουν στο Τακτικό Δ.Σ. την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 6.30

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget