Πρόταση προς Εμπορικό Σύλλογο Θήβας για έκδοση Εκπτωτικής Κάρτας Νέων

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μας οικονομία και βρίσκεται σε έξαρση τα τελευταία χρόνια είναι η αποστροφή των νέων για τις τοπικές επιχειρήσεις και η ανεύρεση καταναλωτικών λύσεων σε καταστήματα της Αθήνας αλλά και ηλεκτρονικά.
Είναι σίγουρα κατανοητό πως πολλές φορές τα τοπικά καταστήματα της περιφέρειας αδυνατούν για οικονομικούς λόγους να γίνουν ανταγωνιστικά προς τα “κεντρικά”, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα σε αυτά και το νεανικό καταναλωτικό κοινό.
 Προσπαθώντας να αναστρέψουμε, στο μέτρο του δυνατού, το κλίμα αυτό και να στηρίξουμε την τοπική οικονομία καταθέσαμε πρόταση προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας σχετικά με την έκδοση μιας Εκπτωτικής Κάρτας για τους νέους της περιοχής μας. Στόχος είναι φυσικά να δοθούν κίνητρα προκειμένου οι νέοι καταναλωτές να προτιμούν τις τοπικές επιχειρήσεις, βοηθώντας έτσι όχι μόνο στη διατήρηση αλλά και στην ανάπτυξη αυτών.
 Στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης πρότασης, αναφέρουμε τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:
 Κατηγορίες δικαιούχων:
Νέοι έως 30 ετών, δημότες του Δήμου Θηβαίων.
Φοιτητές του ΤΕΙ Θήβας .
 Λειτουργία “Εκπτωτικής Κάρτας Νέων”:
Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν, ενημερώνουν τον Εμπορικό Σύλλογο για την έκπτωση ή τις προσφορές που προσφέρουν.
Δημιουργία έντυπου και ηλεκτρονικού καταλόγου με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και αναφορά εκπτώσεων/προσφορών.
 Προώθηση “Εκπτωτικής Κάρτας” μέσω του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και του Εμπορικού Συλλόγου.
Οι δικαιούχοι νέοι θα μπορούν να προμηθευτούν την “Εκπτωτική Κάρτα” συμπληρώνοντας ειδική αίτηση και καταθέτοντας πιθανόν ένα μικρό αντίτιμο το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την έκδοση της κάρτας και του έντυπου καταλόγου.
 Η “Εκπτωτική Κάρτα” και οι εκπτώσεις/προσφορές των επιχειρήσεων θα έχουν ετήσια ή διετή ισχύ.Θεωρούμε πως με αυτήν την πρόταση οι τοπικές επιχειρήσεις θα μπορέσουν ευκολότερα να προσελκύσουν τους νέους προσφέροντας τους κίνητρα για τις επιλέξουν.
 Παράλληλα με τα παραπάνω, είμαστε διατεθειμένοι ως Τοπικό Συμβούλιο Νέων να τρέξουμε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο μια καμπάνια που θα στοχεύει στην παραμονή του καταναλωτικού κοινού στη Θήβα.

Εμπορικό Σύλλογο Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget