Τοπική κοινότητα Θίσβης - Χρήστος Σάλτας: Αλήθειες και Ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις!

ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ,ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ .
ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
Του Μεγάλου μας ΜΙΚΗ
Και τώρα  τα  ερωτήματα που κατά την γνώμη  μου δεν έχουν  απαντηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Νικολάου.
 Στο ξεκίνημα της τετραετίας τοποθέτησε τον Αντιδήμαρχο κ. Σκαλη στην ενότητα Θίσβης από αυτήν την χρονική  στιγμή ή άρχισε να ξηλώνεται η ενότητα, έφυγαν υπάλληλοι, έγιναν ρουσφετολογικές μετακινήσεις υπαλλήλων που είχαν έδρα την ενότητα και μετακινήθηκαν στη Θήβα, οι προσλήψεις τους όμως ήταν για την Ενότητα. 
 Η υποσχέσεις όμως συνεχίστηκαν σαν να ήμασταν φαντάροι και να μην είχαμε γνώμη.
 Το έχω ξαναπεί στρατιώτης έχω κάνει 37 μήνες για την πατρίδα μου και δεν δέχομαι άλλες υποσχέσεις που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Δεν ξέρω τι να υποθέσω για την πολύχρονη απραξία του Δήμου Θηβαίων έναντι των πολιτών της ενότητας Θίσβης. Στη συνεχεία φέρατε για αντιδήμαρχο τον κ. Καμούτση για να τελειώσει αυτό που άφησε ο απερχόμενος κ. Σκαλης.  Πιάνεστε όμως από τα μικρά έργα που μας κάνουν οι εταιρίες που βάζουν ανεμογεννήτριες και θέλετε και αυτά να τα επωφεληθείτε ότι τα έκανε ο Δήμος. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Κάτω τα χέρια σας από τα χρήματα της Θίσβης.
 Η Θίσβη δεν Επαιτεί - Απαιτεί και θα απαιτεί όσο ο Δήμος Θηβαίων από τα  ανταποδοτικά της (ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ) και της (ΕLΡΕDISON) και δεν δίνετε το μέρισμα που δικαιούται η Θίσβη.
 Δεν  ξέρω με  ποιο τρόπο παρακρατούνται όλα τα χρήματα τόσα χρόνια. Με την μικρή δύναμη που διαθέτω θα προσφύγω σε όλα τα ανώτερα κλιμάκια της αυτοδιοίκησης και αν αυτό φανεί λίγο υπάρχουν και άλλοι δρόμοι όπως το Υπουργείο Εσωτερικών, Άρειος Πάγος και τέλος στον λαό για να καταγγείλω την κοροϊδία της πολιτική σας.
 Κάποιος πρέπει επίσης να  μας  πει τα  χρήματα από τα κοιμητήρια που πηγαίνουν και για τι τα κοιμητήρια είναι σε κακή κατάσταση.
 Ένας αντιδήμαρχος πόσα χρήματα παίρνει Δήμαρχε το μήνα; Να σας πω εγώ: (1735 ευρώ) και ο λόγος που δεν είναι στα καθήκοντα του ποιος είναι;; Και για τι τον ανέχεστε; Και συνεχίζει να πληρώνετε;
 Δηλαδή στου 30 μήνες θα πάρει 52.000 ευρώ ξεκούραστα και εσείς αδιαφορείτε;;
 Γι' αυτό η Ελλάς πήγε κατά διαόλου κύριε Αντιδήμαρχε υπάρχει και η παραίτηση μην θες να το χοντρύνουμε το παιχνίδι γιατί έτσι έχω καταλάβει ότι κάνεις, σε αντίθεση με εμένα που κάθε μέρα είμαι στο μετερίζι για τα προβλήματα του χωριού. Τα περιθώρια τέλειωσαν, δυο επιλογές έχεις, ή να παραιτηθείς ή να ασκείς τα καθήκοντα  σου από το γραφείο της ενότητας, αλλιώς δεν έχει άλλα χρήματα ο ελληνικός λαός να σε πληρώνει.
 Απάλλαξε μας από την παρουσία σου αρκετό κακό έκανες στην ενότητα ΘΙΣΒΗΣ .

11-1-18
Τοπική κοινότητα Θίσβης
Σάλτας Χρήστος
  

Τοπική κοινότητα Θίσβης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget