Οι δημοσιογράφοι του καναπέ προκαλούν την διοίκηση του ΑΟ Θήβα

Σχέδιο εν όψη των επερχόμενων εκλογών εξυφαίνουν οι σύγχρονοι «Εφιάλτες» ώστε να αναρριχηθούν στην τοπική εξουσία.
Για ακόμη μια φορά οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι του καναπέ με πλήθος κατά την άποψη τους ερωτημάτων προκαλούν την διοίκηση του ΑΟ Θήβα.
Απευθυνόμαστε στον δημοσιογράφο του καναπέ αλλά και στους υποβολείς του και τους ενημερώνουμε ότι θα αθλητικά σωματεία, ερασιτεχνικά και διάφοροι άλλοι σύλλογοι δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τίθενται  στην γενική συνέλευση παίρνοντας απαντήσεις για όλα τα πραττόμενα κατά τον ετήσιο απολογισμό. Εδώ ο σύγχρονός «Εφιάλτης» δυσφημεί την πόλη της Θήβας ώστε ως Μαυρογιαλούρος να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Οι χρηματοδότες του ΑΟ Θήβα είναι ο απλός φίλαθλος κόσμος που προμηθεύτικε τα εισιτήρια διαρκείας για να βοηθήσει την ομάδα, είναι οι διαφημιζόμενοι που με τις αναρτημένες ταμπέλες δίνουν και αυτοί τα χρήματα τους μέσω του τραπεζικού λογαριασμού της ομάδας αλλά και διάφορες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.
 Δεν γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι του καναπέ και ο σύγχρονος «Εφιάλτης» ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής ως αμοιβή εισπράττουν τα χρήματα για την μετακίνηση τους;
 Το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά!
 Ερωτούν πόσα χρήματα εισπράχτηκαν από την συναυλία Αδαμαντίδη – Παπαδοπούλου το 2016. Ας απαντήσει ο διαχειριστής του κυλικείου την ημέρα αυτή που ήταν παρών και όταν ήρθε το ΣΔΟΕ παράτησε το κυλικείο και εξαφανίστηκε.
 Ο αφανής χρηματοδότης είναι οι απλοί πολίτες, οι φίλαθλοι, οι επιχειρηματίες που αγαπούν την ιστορική ομάδα της πόλης, τον ΑΟ Θήβα και τον τόπο τους.
 Αλήθεια, κάποιοι που έχουν διατελέσει και προπονητές σε άλλα ερασιτεχνικά σωματεία πως πληρωνόντουσαν; Υπήρχαν συμβόλαια; Κατατείθονταν τα χρήματα στον προσωπικό τους λογαριασμό;
 Η διοίκηση του ΑΟ Θήβα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όλα τα χρήματα έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας με πλήρη διαφάνεια.
 Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον ολισθηρό κατήφορο που έχετε επιλέξει.
Θα σας αφήσουμε για ακόμα μια φορά στην μοναξιά σας.
 Θέλουμε να ξέρουν όλοι οι πολίτες ότι ο στόχος δεν είναι η ομάδα μας αλλά η προσωπική πολιτική αναρρίχηση του σύγχρονου «Εφιάλτη».
 Οποιεσδήποτε άλλες διευκρινήσεις θα δοθούν στην ετήσια γενική συνέλευση της ομάδας.

Με εκτίμηση
Σύσσωμο το Δ.Σ.

ΑΟ Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget