ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΔΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Η ανατολή του νέου έτους ας γίνει το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική.
 Κάθε νέο γεννά την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Γεννά την προσδοκία για κάτι θετικότερο.
 Εύχομαι το 2018 να είναι η χρονιά της αναστροφής σε μια θετική πορεία βασισμένη σε πρακτικές και νοοτροπίες συνεργασίας, αλληλεγγύης, αγωνιστικής διάθεσης και αναζήτησης του κοινού συμφέροντος.
Με βαθιά περισυλλογή, αίσθημα ατομικής ευθύνης και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες που μπορούμε ως μονάδες και ως κοινωνία να αναπτύξουμε, αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε.
 Η Πρωτοχρονιά του 2018 βρίσκει τη πόλη αλλά και τη περιοχή μας σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο σταυροδρόμι που απαιτεί τη δική μας ενεργή συμμετοχή για να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα εντελώς διαφορετικό μέλλον αυτού του ιστορικού τόπου. Βιώσαμε την παρακμή, τα πολλαπλά κοινωνικά αδιέξοδα, την αδιαφορία σε τοπικά προβλήματα και ανάγκες, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, την αναξιοπρέπεια και την απαξίωση στην αντιμετώπιση των πολιτών. Έφθασε πλέον η στιγμή εμείς οι πολλοί να γίνουμε οι πρωταγωνιστές της εξέλιξης για τον τόπο μας να αδράξουμε τις ευκαιρίες και τις νέες δυνατότητες για κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάταση.
 Εύχομαι για το 2018 σε σας και τις οικογένειες σας Υγεία, Ευτυχία, ατομική και κοινωνική Πρόοδο.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΔΑΤΖΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget