Η … ΨΗΦΙΔΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

-Ηλίας Τραμπάκουλος-
«Πετραδάκι, πετραδάκι …» αρκετοί συμπολίτες μας έφτιαξαν καταπληκτικά ψηφιδωτά που μας τα παρουσίασαν στην 3η έκθεση ψηφιδωτού που εγκαινίασαν την Τετάρτη στην αίθουσα «ΣΕΜΕΛΗ» του Συνεδριακού Κέντρου της Θήβας.
 Κάτω από την στέγη του «ΕΛΕΙΤΡΟΧΟΥ» και υπό την καθοδήγηση της κ. Κατερίνας Καλύβη είδαμε τις δημιουργίες ερασιτεχνών καλλιτεχνών με θέματα εμπνευσμένα από την αρχαιότητα, την εκκλησιαστική παράδοση, την ελληνική φύση. Ακόμη και οι αρχάριοι μαθητές μας εντυπωσίασαν με τα έργα τους. Με μεράκι και συντονισμό οι χρωματιστές ψηφίδες παίρνουν σάρκα και οστά και μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης. Έτσι, πολλοί συμπολίτες μας περνούν δημιουργικά και εκτονωτικά μέσα σε ένα κλίμα φιλικό και διασκεδαστικό.
 Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 17 Δεκ. και λειτουργεί 6-9 το βράδυ. Κάποια έργα που δημοσιεύουμε θα σας πείσουν να περάσετε από το Συνεδριακό και να τα δείτε από κοντά.
 * Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την ομάδα ψηφιδωτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τη δασκάλα του τμήματος κ Katerina Kalivi.


έκθεση

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget