Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα προέδρου εμπορικού συλλόγου Θηβών

Mε την ελπίδα ότι το μήνυμα της γέννησης του Χριστού θα φωτίσει τα αισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που τόσο έχουμε ανάγκη αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εύχομαι, να βρούμε τη δύναμη και τη θέληση της συνεργασίας και της συνεννόησης, ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.  Τα Χριστούγεννα, γεννούν σε όλους μας την ελπίδα και αναβιώνουμε το όραμα ενός καλύτερου κόσμου.
 Το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τις σημερινές εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που διανύει η πατρίδα μας.
 Ας πετάξουμε τις μάσκες και τα προσωπεία, να ανοίξουμε διάπλατα τις καρδιές μας, ξεχειλίζοντας με αγνή αγάπη και αδελφοσύνη για όλο τον κόσμο.
 Παρ ’ όλες τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, δεν κλαίμε, δεν μεμψιμοιρούμε αλλά με τον απαραίτητο προγραμματισμό και τη σωστή διαχείριση προχωρούμε μπροστά αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, όσο μπορούμε καλύτερα, στις ανάγκες των  καταναλωτών άλλα και των  πολιτών  της πόλης μας .  Για  τον Εμπορικό  Σύλλογο βασικός στόχος   είναι να σταθεί δίπλα στους συναδέλφους και στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από την στήριξη και την συμπαράστασή του.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ  ΥΓΕΙΑ ΕΤΟΣ

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget