με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Σταμούλη

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την αρωγή του αρχείου Ι. Σταμούλη, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστική Δράση και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, πραγματοποίησε χθες στο συνεδριακό κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος”, εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Σταμούλη, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, οι Δήμαρχοι του Nομού, εκπρόσωποι φορέων, συνεργάτες του Γιάννη Σταμούλη και πλήθος κόσμου.
 Απηύθυναν χαιρετισμό, η Δήμαρχος Λεβαδέων, ο βουλευτής κ. Ν. Θηβαίος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτση και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν.
 Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες των κ.κ. Γιώργου Ψυχογιού -Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ. Ελλάδας και Στέλιου Περράκη ομότιμου καθηγητή και πρέσβη στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
 Η Δήμαρχος στην ομιλία της αναφέρθηκε στο έργο και στη δράση του Γιάννη Σταμούλη, τονίζοντας:
 “Η ζωή του ήταν ένας διαρκής αγώνας για την δημοκρατία, την δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα από όποια θέση κι αν υπηρετούσε.
 Διακρίθηκε για το ήθος και την ακεραιότητά του.
 Ο ελληνικός λαός του χρωστάει την νομική θεμελίωση του δικαιώματος στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και τη διεθνοποίησή της.
 Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την πολυσχιδή προσωπικότητα του Γιάννη Σταμούλη, την πολύπλευρη δράση του και το όραμά του”.
 Κλείνοντας ανέφερε πως η πορεία του αποτελεί, για όλους τους ενεργούς πολίτες,
 παράδειγμα αναφοράς και ότι καθήκον όλων είναι συνεχίσουν το έργο του, με συνέπεια και οραματισμό.

εκδήλωση αφιερωμένη - Γιάννη Σταμούλη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget