Δήμος Λεβαδέων - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "4ο Κυνήγι του Κρυμμένου Αη Βασίλη"

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το “4ο Κυνήγι του Κρυμμένου Αη Βασίλη”, το παιχνίδι που έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας.
 Με τον καιρό σύμμαχο, κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, πλήθος παιδιών από όλα τα σχολεία της πόλης μας, συνοδευόμενα τα μικρότερα από τους γονείς τους, διασκέδασαν τρέχοντας σε ολόκληρη την πόλη για να ανακαλύψουν τα σημεία των γρίφων και έτσι να οδηγηθούν στον κρυμμένο Αη Βασίλη.
 Για την υλοποίηση του παιχνιδιού πολύτιμη ήταν η βοήθεια των χορηγών, δωροθετών και βεβαίως των εθελοντών όλων των ηλικιών που συνέβαλλαν αποτελεσματικά τόσο στην οργάνωση όσο και στην επιτυχή υλοποίηση του παιχνιδιού.
 Ο Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί τους:
 · Για το face painting τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ – Ε.Κ. Λιβαδειάς, τμήματος “Αισθητικής – Κομμωτικής” και τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λιβαδειάς, τμήματος “Κομμωτικής”.
 · Για τα κεράσματα τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λιβαδειάς των τμημάτων “Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής” και “Τεχνικός Μαγειρικής” .
 · Την κ. Έφη Πέτσα – Στάμου αργυροχρυσοχόο και εκπαιδεύτρια στο τμήμα Κοσμήματος του ΔΙΕΚ Λιβαδειάς για την επιμέλεια και δημιουργία του επάθλου.
 · Την κ. Σταματία Στεφάνου εμψυχώτρια, για την επιμέλεια του ντυσίματος των καλικαντζάρων και ξωτικών.
 · Την κ. Ελπίδα Βαρθολομάτου για την επιμέλεια του ντυσίματος του Αη Βασίλη.
 · Τους δωροθέτες: 1900 Σουβλάκια, 1900 burger, Marbill, Le petit BISTRO, Sweet and Coffee, το Μικρό, ΒΑΒΕΛ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, Sky net, Κοψίδια, Στροφόμετρο, Cine ΦΙΛΙΠΠΟΣ, Allegro, Piccolo, ΝΑΝΟΥ, Papen, Escape net cafe.
 · Τους χορηγούς, τα ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ: Αναστάσιος Καντάς, Il Forno (Παναγιώτης Καντάς), Πανουργίας, Γιατζιτζόγλου, Ασημίνα Ράφα, Τσεσμετζής, Δαυλίτης και Δημήτρης Ζαννιάς.
 · Τους μέλη των εθελοντικών ομάδων “Levadistas” και “Λεβαδρώ”, τους εθελοντές μαθητές του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και του 1ου ΕΠΑΛ – ΕΚ Λιβαδειάς.
 · Το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς για την βοήθεια τους στην ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.
 Και πάνω από όλους, τους μαθητές που συμμετείχαν στο παιχνίδι, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που για ακόμη φόρα στήριξαν την προσπάθειά μας.
 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!!!

Δήμος Λεβαδέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget