Νίκος Θηβαίος για στρατόπεδο και ΤΕΙ Θήβας ''καταστροφολογούν όσοι μιλούν για κλείσιμο τους''

Μετά τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο που διαβεβαίωσε ότι το κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα δεν πρόκειται να κλείσει, σειρά πήρε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος  που απέδωσε τον όλο θόρυβο στην «καταστροφολογία τη αξιωματικής αντιπολίτευσης».
 Ο μεν Υπουργός, από τη Λαμία την περασμένη Παρασκευή, ξεκαθάρισε ότι τα στρατόπεδα της Θήβας και της Λαμίας δεν πρόκειται να κλείσουν, όμως δεν  αποκάλυψε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ΓΕΣ για το ρόλο που θα παίζουν στο μέλλον  τα Κέντρα Εκπαίδευσης και χωρίς να αποκλείει  το ενδεχόμενο να μην έχουν νεοσύλλεκτους αλλά κάποιες άλλες υπηρεσίες.
 Ο δε βουλευτής, με δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ,  ήταν ιδιαίτερα καυστικός τονίζοντας ότι «δυστυχώς κάποιοι κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν βαλθεί επικεντρώνοντας στη Θήβα να καταστροφολογούν, όπως κάνουν και με την χώρα, τη φημολογία για το στρατόπεδο τη διέψευσε ο ίδιος ο Υπουργός «.
 Σύμφωνα με τον κ. Θηβαίο το στρατόπεδο «θα παραμείνει και θα αξιοποιηθεί, με τρόπο που θα είναι ωφέλιμος για την ευρύτερη περιοχή».
 Και σε όσους μιλούν για υποβάθμιση της Θήβας,  είτε όσον αφορά το στρατόπεδο είτε τη φημολογία για κλείσιμο του ΤΕΙ της πόλης σημείωσε ότι «η αυτοτέλεια του Νοσοκομείου της πόλης και η ΔΟΥ χάθηκαν επί προηγούμενων κυβερνήσεων και όχι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες».
 Σχετικά με το ΤΕΙ ο βουλευτής διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να κλείσει και η σχετική κουβέντα που γίνεται στο υπουργείο Παιδείας είναι για την ανωτατοποίηση των ιδρυμάτων και όχι το κλείσιμο τους».
 «Αυτές οι ιστορίες έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό θα καταπέσουν για άλλη μια φορά όπως θα δείξει η ίδια η πραγματικότητα»  επεσήμανε ο κ. Θηβαίος.

Νίκος Θηβαίος για στρατόπεδο και ΤΕΙ Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget