K. Μπακογιάννης: Να μην κλείσουν τα στρατόπεδα της Λαμίας και της Θήβας

Στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών της ΣΤ’ ΕΣΣΟ του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στο στρατόπεδο «Αθανασίου Διάκου-ΣΧΗ Τσάκαλου» στην Λαμία παραβρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.
 Ο κ. Μπακογιάννης, αφού ευχήθηκε καλή θητεία στους νεοσύλλεκτους, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, στον οποίο έθεσε το αίτημα όλων των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας να μην κλείσει το Κέντρο Εκπαίδευσης της Λαμίας, αλλά και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στο στρατόπεδο «Υπγου Ψαρρού Δημητρίου» στη Θήβα.
 «Δεν είναι μόνο το τεράστιο πλήγμα που θα επιφέρει στις τοπικές κοινωνίες και την οικονομία το λουκέτο σε αυτά τα δύο στρατόπεδα, είναι και η αποξένωση των Ενόπλων Δυνάμεων από τη Στερεά Ελλάδα, το οποίο εμείς σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να επιτρέψουμε» τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Μπακογιάννης ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την συζήτηση που είχε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας. «Έθεσα το θέμα στον Υπουργό, εξηγώντας γιατί ο ελληνικός στρατός δεν πρέπει να υποστείλει τη σημαία του στην Καρδιά της Ελλάδας. Έλαβα τη δέσμευσή του ότι όχι μόνο δεν θα κλείσουν τα δύο στρατόπεδα, αλλά θα αναβαθμιστούν. Μένω σε αυτή τη δέσμευση, με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη ενός θέματος τόσο σοβαρού για ολόκληρη την Περιφέρειά μας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

K. Μπακογιάννης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget