Τα δύο νοσοκομεία της Βοιωτίας επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά

 Τα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας επισκέφθηκε το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ενόψει των γιορτών.Την υποδέχτηκαν και τη συνόδευσαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς η Διοικήτρια,  Ευμορφία Βαλλά, οι Προϊστάμενοι των υπηρεσιών  Γιώργος Κατωπόδης (Δ/ντής της Ιατρικής Υπηρεσίας ), Αριστέα Κουτσούρη (Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας) και Χαρά Μήλιου ( Διευθύνουσα των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)  και στο νοσοκομείο της Θήβας ο Διοικητής,  Αντώνης Αγάτσας.
 Παράλληλα επισκέφθηκε και ασθενείς με τους οποίους είχε τη ευκαιρία να  συνομιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θέματα που αφορούν τη νοσηλεία που τους παρέχεται.
 Επίσης συνομίλησε και με τους εργαζόμενους των νοσοκομείων, που αυτές τις μέρες κάνουν γιορτές υπηρετώντας το καθήκον τους μακριά από τις οικογένειές τους.
 «Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, διαβεβαιώνοντάς τους ότι βρίσκομαι στο πλευρό τους αυτές τις  δύσκολες ώρες που περνούν εκείνοι και οι οικογένειές τους και τους εύχομαι από καρδιάς Καλή Ανάρρωση», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης.

νοσοκομεία της Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget