ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ - Συγκλονισμένοι με όσα συνέβησαν στη γειτονική μας Δυτική Αττική

Συγκλονισμένοι με όσα συνέβησαν στη γειτονική μας Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στην πόλη της Μάνδρας εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας και γείτονες μας, οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι στους ανθρώπους που δοκιμάσθηκαν.
 Εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Θηβαίος συμπατριώτης μας, νέος οικογενειάρχης Γεώργιος Πολυμερόπουλος, και προσευχόμαστε ο Κύριος να αναπαύσει τις ψυχές τους εν χώρᾳ ζώντων.
 Ευχόμεθα ταχεία αποκατάσταση των υλικών ζημιών ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι να επανέθλουν στα σπίτια και τις εργασίες τους αλλά και επούλωση των ψυχικών τραυμάτων που προκάλεσαν στους κατοίκους οι καταστροφικοί υδάτινοι χείμαρροι, που πλημμύρισαν με πόνο και οδύνη τις καρδιές τους.
 Οι δραστήριες φιλάνθρωπες δομές της Μητροπόλεώς μας ενεργοποιούνται για να στηρίξουν άμεσα κατά το δυνατόν τους πληγέντες συνανθρώπους μας.
 Η προσευχή μας προς τον φιλάνθρωπο Κύριο μας είναι να μην ξαναζήσουμε τέτοιες τραγικές καταστάσεις.
  
Εκ της Ιεράς Μητρόπολεως

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget