Στις 2 Νοεμβρίου η Έναρξη του Χειμερινού Κινηματογράφου Θήβας: Οι ταινίες που θα προβληθούν το Νοέμβρη


ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
«Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ »


ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Mάικλ, ένας εξαίρετος σπουδαστής ιατρικής (OscarIsaac) συναντά την πανέμορφη δασκάλα χορού Άννα (CharlotteLeBon) στα τέλη του 1914. Η αρμένικη κληρονομιά τους θα τους φέρει κοντά, αλλά σύντομα εκείνος θα συγκρουστεί με την τωρινή αγάπη της Άννας, έναν Αμερικανό φωτοδημοσιογράφο (ChristianBale), που είναι αποφασισμένος να εκθέσει όλη την αλήθεια για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Όσο η Οθωμανική Αυτοκρατορία καταρρέει, τόσο πιο έντονα οι τρεις τους θα χρειαστεί να τιθασεύσουν τα πάθη τους, προκειμένου να σωθούν. 
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Πρωταγωνιστούν: Oscar Isaac, Christian Bale, Charlotte Le Bon, Jean Reno
ΣκηνοθεσίαTerry George
Διάρκεια:          134 λεπτά
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
«ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ Νο 3» (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο αγαπημένος μας Γκρου, λοιπόν, επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική. Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του '80! που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός!

Σκηνοθεσία: Πιέρ Κοφέν, ΚάιλΜπάλντα, ΈρικΓκιγιόν
Διάρκεια: 90'
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18.30

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ- ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
«ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ένας κρατούμενος που εκτελεί χρέη διερμηνέα του Γερμανού διοικητή του στρατοπέδου κατά τη διάρκεια της Κατοχής βρίσκεται σε δίλημμα ζωής, όταν ο τελευταίος του προτείνει να εξαιρεθεί από μια λίστα 200 μελλοθάνατων, βάζοντας στη θέση του κάποιον άλλο.
ΔΡΑΜΑΤΙΚΉ
Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Σενάριο: Ιωάννα Καρυστιάνη, Παντελής Βούλγαρης
Παίζουν:
 Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, ΜελίαΚράιλινγκ, Τάσος Δήμας, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Κουκαλάνι, Λουκάς Κυριαζής, Λευτέρης Λαμπράκης κα.
Διάρκεια: 117 λεπτά
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15





ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
«SUCCESS STORY»
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Παναγής Πάνδωρας: εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, γοητευτικός κι αδίστακτος. ΤζορτζίναΤσελέπη : άνεργη ηθοποιός, κόρη μικροαστών καλλιτεχνών, όμορφη και αποφασισμένη να πετύχει. Οι δυο τους, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται ξαφνικά, απερίσκεπτα και παράφορα και παντρεύονται. Η Τζορτζίνα, στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο περιβάλλον του Παναγή, απαρνιέται τον εαυτό της. Το δημιουργικό της αδιέξοδο, σε συνδυασμό με μια δύσκολη εγκυμοσύνη, την μεταμορφώνουν, καθώς συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι όπως το φαντάστηκε στο γάμο της.
ΓΚΡΙΖΑ ΚΩΜΩΔΙΑ           
Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης
Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, ΑννίταΚούλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Πάνος Κρανιδιώτης, Γιάννης Κοκιασμένος, Δημήτρης Πετρόπουλος.
Φιλική συμμετοχή: Μαρία Αλιφέρη, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρία Μπακοδήμου, Ορφέας Αυγουστίδης
Διάρκεια: 96 λεπτά
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15
 ΠΕΜΠΤΗ 23 NOEMBΡIΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
«ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η ταινία στοχεύει να αναδείξει τη συναρπαστική προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη, καθώς και το μαγευτικό τοπίο της Ελλάδας μέσα στο οποίο διαμορφώθηκε. Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του. Αυτό είναι ακριβώς και ότι ο σκηνοθέτης σκοπεύει να επιτύχει με αυτήν την ταινία. Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές του αναζητήσεις.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής
Ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Αλέξανδρος Καμπαξής, Στέφανος Ληναίος, Μαρίνα Καλογήρου, Αργύρης Ξάφης, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Σκουλά, Νίκος Καρδώνης, Αμαλία Αρσένη, ΓιούλικαΣκαφίδα, Ζέτα Δούκα, AlexandrosKollatos, Στάθης Ψάλτης
Διάρκεια: 121 λεπτά
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15

Έναρξη Χειμερινού Κινηματογράφου Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget