Τρίτεκνοι: Απαλοιφή τόκων υπερημερίας και παράταση 10 ετών στα δάνεια του ΟΕΚ

Το υπουργείο Εργασίας προωθεί ρύθμιση για τους τρίτεκνους οφειλέτες του ΟΕΚ με απαλοιφή των τόκων υπερηµερίας και παράταση αποπληρωµής του δανείου έως και 10 χρόνια.Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσσαλονίκης, Στέλιος Τσούλιας, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος για την εξέλιξη. Η απόφαση που αφορά στα δάνεια του ΟΕΚ για τους τρίτεκνους αναμένεται όπως είπε εντός των ημερών.
 Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Τσούλιας είπε πως αυτή η εξέλιξη θα ανακουφίσει πολλούς δανειολήπτες, που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
 Όσον αφορά το οικογενειακό επίδομα των τριτέκνων, ο κ. Τσούλιας είπε ότι στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, τους δόθηκε η υπόσχεση ότι δεν θα πειραχθεί το οικογενειακό επίδομα και θα διατηρηθεί το επίδομα των τριών παιδιών.
 Σημείωσε δε, ότι το υπουργείο μελετά να αυξηθούν τα επιδόματα του πρώτου και δεύτερου παιδιού αναλογικά, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ορίζει η τρόικα και πρόσθεσε ότι ελπίζει να μην αλλάξουν επίσης τα κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων.
 Ο κ. Τσούλιας υπενθύμισε ότι στο νομό Θεσσαλονίκης ζουν πάνω από 20.000 οικογένειες τριτέκνων και το 10% είναι εγγεγραμμένο στο Σύλλογο Τριτέκνων.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τρίτεκνοι

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget