Πρόσκληση στην εκδήλωση για την έναρξη του προγράμματος του Κέντρου Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Ο Δήμος Λεβαδέων σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την έναρξη του προγράμματος του Κέντρου Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με Ανοιχτό Υλικό (Open Hardware) και Ανοιχτό Λογισμικό (Open Software) του Δήμου Λεβαδέων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11: 00 π.μ. στο Επιμελητήριο Βοιωτίας.
 Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση των γονέων για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του προγράμματος, θα παρουσιαστεί το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα των τμημάτων, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα νέων εγγραφών για μαθητές που δεν παρακολουθούν το πρόγραμμα.
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
 10:30 : Προσέλευση κοινού
 11:00 : Χαιρετισμοί
 11:20 : “Η αξία του προγράμματος STEM” από τον κ. Αθανάσιο Κακαρούντα, Επίκουρο Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Κέντρου STEM.
 11:40 : “Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Κέντρου” από τον Δρ. Κων/νο Καλοβρέκτη, Συντονιστή από την ΑΣΠΑΙΤΕ Λιβαδειάς και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Κέντρου STEM.
 12:00 : Εμπειρίες συμμετεχόντων του προγράμματος
 12 :20 : Βραβεύσεις
 Στην εκδήλωση θα τιμηθεί για την προσφορά του το σώμα εθελοντών του προγράμματος

STEM

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget