Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΛΩΝ! ΕΔΕΣΕ ''ΑΓΓΛΙΚΟ'' & ''ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ'' ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ομάδα που έδεσε ''αγγλικό'' και ''νοτιοαμερικανικο'' ποδόσφαιρο, ο Αμβρυσσέας Διστόμου πέτυχε δίκαιη νίκη επί του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0, ένα σκορ που θα μπορούσε εύκολα να ειναι ευρύτερο, παρόλο που η ομάδα της Θεσσαλίας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο!
Ο Αμβρυσσέας έδειξε στο γηπεδο μια εξαιρετικά δεμένη ομάδα με ''αρχή-μέση και τέλος'', ενώ το παιγνίδι της βοήθησε να αναδειχθούν δημιουργικά και τα τεχνικά ή μαχητικά προσόντα πάρα πολλών παικτών- δεν θα ημουν υπερβολικός να πω όλων!
Μπράβο- σε όλους λοιπόν, αλλά και στην τεχνική ηγεσία και στον Πρόεδρο και την υπόλοιπη διοίκηση!
Η καθαρή νίκη με τα πολύ ωραία γκολ των Κωστούλα και Ντος Σάντος λύτρωσε εκ των πραγμάτων την Ομαδα από το άγχος από την άδικη ισοπαλια λόγω διαιτησίας με τον ΑΟ Σελλάνων και την ήττα από καθαρή '' ατυχία'' με τον Ρήγα Φεραίο και το βλέμμα στρέφεται καθαρά και με ψυχραιμία στο εκτός έδρας τοπικό ντερμπι με την Θήβα.
Η απόδοση της ομάδας, με τις πολλές τελικές , ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο,, με θεαματικούς συνδυασμούς, με ειρμό και στόχο, ενθουσίασαν τους φιλάθλους στο γηπεδο του οικισμού ''Άσπρων Σπιτιών'' της Παραλίας Διστόμου, που όλο και εμπλουτίζονται - με προσέλευση από γύρω χωριά και την Λιβαδειά- και ''δένονται'' με την ομάδα.
Ειλικρινές το χειροκρότημα τους στο τέλος, καθώς απόλαυσαν ποιοτικό ποδόσφαιρο!
Η διαιτησία, αν και φάνηκε πως είχε μια λάθος απόφαση κατά του Αμβρυσσεα μέσα στην περιοχή στο 0-0, στάθηκε καλά.
Στεφάνι στο Μαυσωλείο από οπαδούς του Αχιλλέα
Συγχαρητήρια στον «Σύνδεσμο Μυρμιδόνες» του ιστορικού συλλόγου ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, που πριν τον αγώνα κατέθεσαν στεφάνι στο Μαυσωλείο των Θυματων του Ναζισμού κατά την Σφαγή στο Δίστομο, το 1944.
Το ποδόσφαιρο ενώνει, Πέραν από το αγωνιστικό μέρος όπου η νίκη και η διάκριση ειναι ένας στόχος θεμιτός στον αθλητισμό, τέτοιες κινήσεις, που ήταν ένα ''αίτημα- στόχος'' του Αμβρυσσεα, δίνουν άλλη διάσταση στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.Η κίνηση τους και τους τιμά και μας τιμά- και δίνει άλλη διάσταση στο ποδόσφαιρο!
Η επίσημη ενημέρωση από τον Αχιλλέα: «Αντιπροσωπεία των οπαδών της ομάδος μας πριν την αναμέτρηση του Αχιλλέα Φαρσάλων με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου, κατέθεσε στεφάνι στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας, όπου κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο το 1944 έγινε μια εκ ειδεχθέστερων σφαγών αμάχων από τις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις».

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget