Στο κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα - Θήβας το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Θηβαίων

 Tην Παρασκευή 08/09/2017, μετά απο πρόσκληση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Στερεάς Ελλάδας η κοινωνιολόγος του συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Θηβαίων Χαρούλα Κυριακάκη ,επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα ,μαζί με την  την κα. Φανή Παπαθωμά, αναπληρώτρια πρόεδρο της επιτροπής, την κα. Μίνα Παπαναστασίου αναπληρώτρια μέλος της επιτροπής , την Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου-Σπανού ,και μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.
Η επίσκεψη, περιελάμβανε τόσο συνάντηση με τον Διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης κ. Γεώργιο Μακρή, τις εργαζόμενες στην Κοινωνική του Υπηρεσία και στις υπηρεσίες του καταστήματος ,όσο και με  ομάδες  εγκλείστων γυναικών,καθώς και ξενάγηση στους χώρους του καταστήματος Κράτησης Γυναικών(σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας,  δημιουργικά εργαστήρια,  μαγειρεία,  ιατρεία , πτέρυγα με τις μωρομάνες ) .

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης,οι επισκέπτες ενημερώθηκαν απο τον Διευθυντή  κ. Μακρή και εργαζόμενους/ες σε υπηρεσίες , για όλες τις δράσεις που υλοποιούνται στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα, από το Υπουργείο Παιδείας(Λειτουργία Δημοτικού Σχολείου για τις έγκλειστες,λειτουργία των ΣΔΕ,φοίτηση εγκλείστων γυναικών στο ΕΑΠ,) το Δήμο Θηβαίων, το ΚΕΘΕΑ ,τις εθελοντικές ομάδες, καθώς και για το πλαίσιο λειτουργίας  των αγροτικών φυλακών ,τα εγκαίνια των οποίων προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η επίσκεψη αυτή έγινε, στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης του συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Θηβαίων , με φορείς και υπηρεσίες.

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Θηβαίων
Κύπρου 3, Δημαρχείο ,Θήβα
Τηλ: 2262089574-2262089576

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget