14 θέσεις εργασίας για αποφοίτους ΕΠΑΛ στο Δήμο Θηβαίων, τη ΔΕΥΑΘ και τη ΔΗΚΕΘ

Ο Δήμος Θηβαίων, η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ) και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ) ανακοινώνουν προς τους ενδιαφερόμενους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΕΠΑ.Λ, ότι συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Μαθητεία” των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με τις ακόλουθες θέσεις εργασίας :




Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το ΕΠΑ.Λ που φοίτησαν, για να τους δοθούν οδηγίες για τη σχετική αίτηση συμμετοχής τους.
 Γενικές Πληροφορίες για το Μεταλυκειακό Έτος - Ταξη Μαθητείας στο ΕΠΑΛ
 Το Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας έχει διάρκεια εννιά μηνών και συνδυάζει 7ωρο εργαστηριακό μάθημα της ειδικότητας στο αρμόδιο ΕΠΑ.Λ. ή/και Εργαστηριακό Κέντρο (μία φορά την εβδομάδα) και «Πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας − Μαθητεία σε εργασιακό χώρο» 28 ωρών εβδομαδιαίως, επιμερισμένο σε τέσσερις ημέρες.
 Στους μαθητευόμενους παρέχεται αποζημίωση που ορίζεται στο εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) επί του νόμιμου, νομοθετημένου, κατώτατου ορίου του ημερομισθίου και ασφαλιστική κάλυψη για το διάστημα του «Προγράμματος Εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας».
 Οι απόφοιτοι του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας λαμβάνουν Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.

θέσεις εργασίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget