Δωρεά 17 στολών στο προσωπικό της ΔΙ.ΑΣ από την ALPHA BANK

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Βοιωτίας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς την Τράπεζα ALPHA BANK η οποία στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, προέβη στη χορηγία δεκαεφτά (17) στολών τύπου cordura για το προσωπικό της ομάδος ΔΙ.ΑΣ, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.
 Πριν λίγες μέρες, σε αίθουσα της Δ/νσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εκ μέρους της τραπέζης ALPHA BANK ,του υποκαταστήματος Λιβαδειάς, η Υποδ/ντρια  Ζάχαρη Ε. και ο  Καγιάς Β. παρέδωσαν τις στολές στους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, παρουσία του Αστυνομικού Δ/ντή Δ.Α. Βοιωτίας  Τσάτση Μιχαήλ, του Δ/τή του Α.Τ. Λιβαδειάς  Τσίμπρη Ιωάννη και Αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ Βοιωτίας.
 «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν ώστε να καλυφθούν βασικές λειτουργικές ανάγκες που σχετίζονται με την κύρια αποστολή των Αστυνομικών, την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας, αναπτερώνοντας ταυτόχρονα το ηθικό των Αστυνομικών» αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

Ε.Α.Υ. Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget