Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις   3  ΙΟΥΛΙΟΥ 2017  ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:30  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.    3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος – Προγράμματος Επενδύσεων έτους 2017 (σχετ. η υπ’ αριθ. 255/2017 Απόφαση Οικ. Επιτροπής)
 2.    4η Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 (σχετ. η υπ’ αριθ. 256/2017 Απόφαση Οικ. Επιτροπής).
 3.    Λήψη απόφασης για τη χωροθέτηση της εμποροπανήγυρης στη Δημοτ.Κοιν.Θήβας, έτους 2017 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 32/2017 απόφαση της Επ.Π.Ζ.) (απόλυτη πλειοψηφία).
 4.    Λήψη απόφασης για τοποθέτηση πινακίδων και καθρεπτών στον οικισμό Αλυκής (σχετ. η υπ’ αριθ. 34/2017 απόφαση Επ.Π.Ζ.) (απόλυτη πλειοψηφία).
 5.    Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων επί των οδών Θρεψιάδου και Τσεβά (σχετ. η υπ’ αριθ. 33/2017 απόφαση Επ.Π.Ζ.) (απόλυτη πλειοψηφία).
 6.    Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες λειτουργίας του Δ.Ο.Θ. και της ΔΗΚΕΘ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ. Θηβαίων.
 7.    Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για ανάθεση προμήθειας  εξοπλισμού για το έργο «Βελτίωση κτηρίου παλαιού Δημαρχείου Βαγίων και μετατροπή του σε χώρο άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων», (2ο υποέργο).

σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget