Εργατικό Κέντρο Θήβας - πάγια εναντίωσή στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

To Εργατικό Κέντρο Θήβας εκφράζει για άλλη μια φορά την πάγια εναντίωσή στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, όπως αυτή δρομολογείται μέσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, η οποία εξακολουθεί να ανταποκρίνεται πειθήνια στις εντολές των δανειστών.
 Συνεχίζουμε να συμπαραστεκόμαστε στις διαδηλώσεις της Ομοσπονδίας  και όλων των εργαζομένων του εμπορίου ότι τις «Κυριακές τα καταστήματα είναι κλειστά! Δεν Ψωνίζουμε- Δεν Δουλεύουμε!», καλούμε όλους τους εργαζόμενους κάθε κλάδου αλλά και τους πολίτες στο σύνολό τους, να μη συναινέσουν εμπράκτως στην κατάφωρη καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων στο βωμό του κέρδους των μεγάλων επιχειρήσεων
 Σκοπός μας είναι να παρακινήσουμε τους καταναλωτές να αποφεύγουν τις αγορές τους τις Κυριακές,  χρησιμοποιώντας το μόνο όπλο που έχουν στα χέρια τους.
 Θα πρέπει καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι από κοινού, να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, καθώς αυτό θα οδηγήσει:
 -- στην εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν απομείνει, στην  επικράτηση των πολυεθνικών εταιρειών, στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, εξαφανίζοντας κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού.
 -- στην αναστάτωση προσωπικής και οικογενειακής ζωής, παραβιάζοντας -συνταγματικώς κατοχυρωμένα και με αγώνες κεκτημένα- θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα.
 Για το λόγο αυτό, καλούμε τους καταναλωτές να προτιμούν με την επιλογή τους τις επιχειρήσεις που σέβονται την Κυριακάτικη αργία.:
 Κυριακές Κλειστά! Δεν Ψωνίζουμε - Δεν Δουλεύουμε

Εργατικό Κέντρο Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget