Έναρξη Κατησκηνωτικής Περιόδου στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό – Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου

Το Σάββατο 1η Ιουλίου ε.έ. ξεκίνησε η Κατασκηνωτική περίοδος στην  Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως στον Παρνασσό. Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την συγκίνησή του που επισκέπτεται την Κατασκήνωση, ευλόγησε τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή διαμονή. Ο Μακαριώτατος είπε στα παιδιά ότι αυτά τα χρόνια είναι τα καλύτερα, θα τα θυμούνται όταν μεγαλώσουν και οι εμπειρίες και τα βιώματα από την κατασκήνωση θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους. Επίσης, ανέφερε πως η ιδέα της Κατασκήνωσης στον Παρνασσό ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια και σιγά – σιγά άρχισε να υλοποιείται.
 Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την επίσκεψη στην Κατασκήνωση, αλλά και για όλα όσα έχει κάνει για την Κατασκήνωση από την ίδρυσή της. Ο κ. Γεώργιος ανέφερε πως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος μαζί με τον μακαριστό Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κυρό Νικόδημο ίδρυσε το 1971 την Κατασκήνωση στον Παρνασσό.

Κατασκήνωση Μητροπόλεως

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget