Η … ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

-Ηλίας Τραμπάκουλος-
Φτώχεια- ξεφτώχεια όλο και χρειάζεται να πεταχτούμε μέχρι τον εθνικό μας αερολιμένα. Κάτι τα φτηνά εισιτήρια τύπου RYANAIR , κάτι το ότι Αθήνα-Καβάλα μπορεί να κοστίζει λιγότερο το αεροπλάνο από το Inter City τρένο, κάτι που πρέπει να παραλάβουμε παιδί, πεθερά, θεία από το Σικάγο… όλο και υπάρχει λόγος να επισκεφτούμε το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
Από εδώ αρχίζει και ένας οικονομικός γολγοθάς. Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς κοστίζει κάμποσο. Πας Αθήνα, θέλεις μετρό, προαστικό ή ταξί. Πας με το Ι.Χ. σου πάλι κοστίζει. Άσε που πρέπει να το παρκάρεις. Αν ταξιδεύεις κιόλας πρέπει να το αφήσεις με ασφάλεια κάποιες μέρες και «σου στοιχίζει ο κούκος αηδόνι». Πιο πολύ και από το εισιτήριο Αθήνα- Βαρκελώνη ( 36.90 με επιστροφή).
Κατανοώντας την ανάγκη του επιβατικού κοινού το ΚΤΕΛ Ευβοίας οργάνωσε δρομολόγια πήγαινε-έλα από Χαλκίδα προς Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κατόπιν προσυννενόησης μπορούν να επιβιβάζονται πελάτες και από την διασταύρωση Σχηματαρίου.
Τα δρομολόγια για ενημέρωσή σας:
Από Χαλκίδα προς Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος
Καθημερινά 5:40 (άφιξη 7:20), 10:45 (άφιξη 12:25), 15:45 (άφιξη 17:25), 20:45 (άφιξη 22:25)
Από Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς Χαλκίδα
Καθημερινά 7:30 (άφιξη 9:10), 12:30 (άφιξη 14:10), 17:30 (άφιξη 19:10), 23:00 (άφιξη 24:00)
Η προκράτηση θέσης και δήλωση συμμετοχής για τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο είναι υποχρεωτική.Κόστος μεταφοράς από Χαλκίδα 15 ευρώ. Φαντάζομαι από Σχηματάρι λίγο φθηνότερο. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στα 22210- 60378 και 20400.
Δεν γνωρίζω αν συμφέρει και το ΚΤΕΛ της Θήβας η ναύλωση ενός τέτοιου δρομολογίου. Θα ενημερώσουμε σχετικά τη διοίκησή του μήπως και μπει στα καθημερινά του δρομολόγια και κάποιο με προορισμό το αεροδρόμιο μιας και ακούω πολύ τακτικά την δυσκολία που υπάρχει για να φτάσει κάποιος στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Ηλίας Τραμπάκουλος

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget