Η … ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

-Ηλίας Τραμπάκουλος-
Δεν πίστευα ότι θα έγραφα ποτέ τόσο καλά λόγια για τα Τρίκαλα μιας και, λόγω επαγγέλματος, έχω εισπράξει αποδοκιμασίες και αρνητικά σχόλια για τη Θήβα από μιλιούνια Τρικαλινών εκπαιδευτικών που έχουν περάσει από τα μέρη μας. Όμως, ποτέ μην λες ποτέ.
Ως η 1η έξυπνη πόλη της Ελλάδας έχουν καταγραφεί τα Τρίκαλα και όχι άδικα. Λεωφορείο χωρίς οδηγό, ελεύθερη πρόσβαση στο INTERNET πριν 10 χρόνια σε όλο τον αστικό ιστό, τηλεϊατρικές υπηρεσίες για δημότες τρίτης ηλικίας και άτομα με αναπηρία, σύστημα κοινής χρήσης ποδηλάτων (EasyBike) και πολλά άλλα. Συνεχίζει με μια πλατφόρμα ελέγχου φωτισμού πόλης, πρόγραμμα στάθμευσης με αισθητήρες, σύστημα ελέγχου των αντλιοστασίων και άλλα πολλά.

Όμως, δεν το σταματάει εδώ ο Δήμος Τρικκαίων. Το συνεχίζει. Ξεκινά τη λειτουργία ΑΤΜ πιστοποιητικών. Έχει εγκαταστήσει στην είσοδο του δημαρχείου το σχετικό μηχάνημα. Πας και ζητάς κάποιο πιστοποιητικό και το λαμβάνεις και με υπογραφή μιας και το μηχάνημα μπορεί να υπογράφει κιόλας. Μάλιστα, ετοιμάζονται και άλλα δύο ΑΤΜ σε κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και στα μεγάλα χωριά της περιοχής. Την ίδια μέρα στο φέρνει στο σπίτι ή τη δουλειά σου κάποιος δημοτικός υπάλληλος (delivery) προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Διαβάζουμε για έναν δήμο στα όρια της χρεοκοπίας, για έναν συντηρητικό δήμο και άλλα σχετικά και δευτερεύοντα. Εγώ διακρίνω έναν δήμο με όραμα, φιλικό στους δημότες, με ανθρώπους φιλοπρόοδους και μεθοδικούς. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.
Θήβα ακούει ή θα πάμε Τρίκαλα;

Ηλίας Τραμπάκουλος

Τρίκαλα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget