συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων στους μαθητές Α'βάθμιας, τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη της ΣΦΙΓΓΑΣ


 Τα θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου στους μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Θηβαίων, τους εκπαιδευτικούς, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ΣΦΙΓΓΑ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα Θήβας, στις 6 Iουνίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ “ΣΦΙΓΓΑ 2017”.
 Μετά το αίνιγμα της Σφίγγας, τον μύθο του Κάδμου, την αναζήτηση της Ευρώπης και την ίδρυση της Θήβας, οι μαθητές γνώρισαν φέτος τον μυθικό Ηρακλή, γιο του Δία και της Αλκμήνης, που γεννήθηκε στη Θήβα. Μέσα από τα χειροποίητα έργα τους, θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις και άλλα δρώμενα, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου, μικρών και μεγάλων, σε έναν υπέροχο υπαίθριο δημοτικό χώρο, γνώρισαν το μυθολογικό παρελθόν της Θήβας και αναβίωσαν τους 12 άθλους του Ηρακλή.
 Ο Δήμαρχος Θηβαίων δήλωσε σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η ΣΦΙΓΓΑ:
 “Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η ΣΦΙΓΓΑ, από το 2015 που δήλωσε δυναμικό παρόν, αποτελούν μια καλλιτεχνική παρέμβαση για την ιστορική μας πόλη και αναμφισβήτητα συμβάλλουν στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας. Γι' αυτό και ως Δημοτική Αρχή αγκαλιάζουμε αυτές τις δράσεις και θέλουμε να έχουν συνέχεια”.



Πάρκο Χρυσορρόα Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget