Απειλούμενοι ή Συναλλασσόμενοι ;

Δημοτική Παράταξη « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »
Με αφορμή το ατυχές και καταδικαστέο συμβάν ξυλοδαρμού του Αντιδημάρχου Θήβας, το οποίο εξ’ όσων γνωρίζουμε έχει οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, προς διαλεύκανση των αιτίων και την τιμωρία των υπευθύνων, έχοντας βέβαια την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας, εντύπωση και προβληματισμό μας προκαλεί η ανακοίνωση εκ μέρους του Δήμου Θηβαίων ότι “η Θήβα δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται”.
 Εμμέσως πλην σαφώς συνδυάζουν το γεγονός με την εν γένει δράση του Αντιδημάρχου, εις ότι αφορά τα θέματα του Δήμου και βεβαίως αφήνουν να εννοηθεί ότι κάποιοι δολίως και παράνομα προσπαθούν να φοβίσουν την Δημοτική Αρχή και να πλήξουν τα συμφέροντα του Δήμου.
 Εάν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, οι πρώτοι που πρέπει να ενημερωθούν είναι οι συνδημότες μας και βεβαίως οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, διότι αφορά όλους μας και όχι μόνο τα πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής.
 Βεβαίως είναι γνωστό ότι οι συναλλαγές με τέτοιου είδους συμφέροντα έχουν σχεδόν πάντα την ίδια κατάληξη.
 Καλούμε την Δημοτική αρχή να λειτουργήσει για όλα τα δημόσια θέματα που αφορούν το Δήμο και τους συμπολίτες μας, με πλήρη διαφάνεια και ισονομία. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσει επιτυχώς κάθε είδους παρέμβαση και θα αποφύγει σχέσεις και γεγονότα που είναι ξένα προς την χρηστή και εύνομη Διοίκηση.

Δημοτική Παράταξη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget