Σκούμας Θανάσης - ΚΟΛΑΦΟΣ η ακύρωση απόφασης Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

ΚΟΛΑΦΟΣ για την Δημοτική αρχή και τη συμπολιτευόμενη δήθεν αντιπολίτευση του Δήμου Θηβαίων η ακύρωση της απόφασης 75/2017 του δημοτικού Συμβουλίου.
Ακυρώθηκε η υπ’ αριθ. 75/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας, σχετικά με το "συμβιβασμό" για την μη προσβαση των πολιτών στην παραλία Αγγελή του όρμου της Νούσας Θίσβης, με την υπ’ αριθ. Πρωτ. : 606/73858/9-6-2017 απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Δ/σης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας.

Η απόφαση αυτή, έκρινε ως παράνομη τη σύνθεση της επιτροπής, λόγω μη συμμετοχής κανενός υπαλλήλου του Δήμου Θηβαίων και κανενός κοινωνικού φορέα της περιοχής (τη τοπικής Κοινότητας Θίσβης), αλλά αντί αυτών μετέχει εκπρόσωπος της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ που σε κάθε περίπτωση προασπίζεται τα συμφέροντα της εταιρείας του.
Η απόφαση αυτή ουσιαστικά ακύρωσε και την προηγούμενη με αριθμό 305/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας, αφού θεωρήθηκε ότι είναι παράνομη η σύσταση της επιτροπής, η οποία είχε αποφασιστεί με αυτή την απόφαση (305/2016).
Η απόφαση αποτελεί κόλαφο για την δημοτική αρχή Νικολάου και τη συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση Χαλβατζή, Κατσέλη, Κόρδατζη (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), αφού αποκαλύπτει πλήρως τη συμπαιγνία τους με την ιδιωτική εταιρεία και την πολιτική τους επιλογή να παραδώσουν τα κοινόχρηστα πράγματα της Νούσας Θίσβης στην παρανομούσα βιομηχανία, δηλαδή στην αντίδικο ανώνυμη εταιρεία ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ, καθιστώντας την μάλιστα και μέλος της επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου.
Καλώ το Δήμαρχο Θηβαίων και τις παρατάξεις της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης έστω και τώρα, και με αφορμή την απόφαση αυτή του Συντονιστή της αποκεντρωμένης Διοίκησης να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσουν την άσκηση όλων των ενδίκων βοηθημάτων εναντίον της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ για την απελευθέρωση όλων των αποκλεισμένων κοινοχρήστων χώρων της Θίσβης.

ακύρωση απόφασης Δημοτικού συμβουλίου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget