Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης - Συνέλθετε κύριοι, οι συμπολίτες μας δεν σας αντέχουν άλλο!!!

Ως εδώ ! ! Το ποτήρι ξεχείλισε . . .
Όταν ο μεγαλύτερος Δήμος της Βοιωτίας :
1.    Δεν διαθέτει φωτεινούς σηματοδότες για την ρύθμιση της κυκλοφορίας
2.    Οι είσοδοι της πόλης της Θήβας θυμίζουν “βομβαρδισμένο πεδίο” !
3.    Όντας επί της Παλαιάς Εθνικής Αθηνών-Λαμίας δεν υπάρχει παράκαμψη και δέχεται εντός της πόλης όλη την κίνηση βαρέων και υπερβαρέων οχημάτων αδιαμαρτύρητα!
4.    Τα τελευταία 5 χρόνια αποψιλώνονται όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, των δομών υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης.
5.    Αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της Δημόσιας ασφάλειας και υγείας, που δημιουργείται από έναν παράνομο οικισμό ΡΟΜΑ, οδηγώντας μια ολόκληρη συνοικία στην απόγνωση και στα όρια της έκρηξης.
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
Είτε ότι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αδυνατούν να διαχειριστούν τις τύχες αυτού του Δήμου !
Είτε υπάρχει κεντρικό σχέδιο υποβάθμισης και εξόντωσης αυτού του Δήμου!
Η τελευταία εξέλιξη της δημιουργίας χώρου υποδοχής προσφύγων στον χώρο του εργοστασίου ΕVOKAT, στα όρια της συνοικίας του Πυριού και πλησίον του οικισμού ΡΟΜΑ, δημιουργεί την αίσθηση ότι κανείς δεν προστατεύει τους κατοίκους αυτής της Πόλης και βεβαίως εκ του αποτελέσματος, ότι η κεντρική εξουσία μας αγνοεί η δεν μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της.
Χωρίς να εναντιωνόμαστε στην δημιουργία χώρου υποδοχής των προσφύγων στην περιοχή μας, αλλά κατόπιν συνεννόησης για την εξεύρεση του κατάλληλου σημείου, που να μην προσθέτει προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα, καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της, απαιτώντας τον σεβασμό και τον ρόλο που δικαιούται ο Δήμος μας.
Από την πλευρά μας, ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς όμως καμία αρμοδιότητα και ενημέρωση, ζητάμε από όλους τους συνδημότες μας ειλικρινά συγνώμη γι’ αυτό που τους προσφέρει ο Δήμος μας σήμερα ! !
Καλούμε τους συνδημότες μας σε εγρήγορση και συστράτευση σε ένα διαρκή αγώνα για την ανατροπή αυτής της εφιαλτικής κατάστασης που βιώνουμε σήμερα και που κάποιοι επιχειρούν να την κάνουν ακόμη χειρότερη.

Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »

Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget