δελτίο τύπου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για αύριο Σάββατο και την Κυριακή (03-06-2017,04-06-2017) με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
 1. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (03-06-2017) Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑ-ΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.
 2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (04-06-2017) ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟ-ΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.
 ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
 Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
 Για περισσότερες πληροφορίες, για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων οι πολίτες μπορούν να αποταθούν:
 1. Στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610-29036) 24ωρου λειτουργίας, & στο e-mail (tpp-viotia@pste.gov.gr) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. 2. Στην ιστοσελίδα (www.civilprotection.gr) της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.
 3. Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

επιδείνωση του καιρού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget